Nationaal en internationaal bekende leergoeroes spreken op seminar

'S-HERTOGENBOSCH, 20060516 -- Door onder andere de opkomst van informeel leren in organisaties verandert de kijk op opleidingen en trainingen. Moving Learning 2006, een ééndaags seminar dat plaatsvindt op 15 juni in Amsterdam, gaat in op deze veranderende kijk op leren. Nationaal en internationaal bekende leergoeroes geven hun visie en vertalen informele leerstrategieën naar integratie in de dagelijkse praktijk.


Moving Learning 2006 is een ééndaags seminar voor HR-, IT- en Training directeuren en ­managers over de manier waarop het leren in organisaties verandert. Het doel van leren is immers steeds meer gericht op prestatieverbetering in plaats van het aanleren van vaardigheden.
Moving Learning 2006 vindt plaats op 14 juni in Londen en op 15 juni in Amsterdam en wordt in Nederland gesponsord door Compu'Train en LearningGuide Solutions.

Tijdens Moving Learning 2006 worden deelnemers uitgedaagd, geïnspireerd en gevoed met kennis door een aantal belangrijke goeroes op het gebied van leren, waaronder Joseph Kessels (Kessels & Smit), Mathieu Weggeman (Hoogleraar Organisatiekunde TU Eindhoven), Bob Mosher (Microsoft Learning) en Allison Rossett (Professor of Educational Technology, San Diego State University). De traditionele denkwijze over opleiden zal door hen worden uitgedaagd. En zij vertalen een informele leerstrategie naar integratie in de dagelijkse praktijk. In parallelsessies worden praktijksituaties besproken door opleidingsdeskundigen.
De dagvoorzitter van het seminar is Dr. Sylvia van de Bunt-Kokhuis.

Bezoek www.movinglearning.com voor uitgebreide informatie over het programma.

Deel: ' Nationaal en internationaal bekende leergoeroes spreken op seminar '
Lees ook