STG.NATIONALE BIOSCOOPBON

Bioscoopbon van 6,81 Euro

BIOSCOOPBON VAN 6,81 EURO

Als eerste grote Nederlandse cadeaubon komt de Nationale Bioscoopbon deze week met de waardevermelding in Euro. Op de nieuwste bioscoopbonnen van 15 gulden staat nu ook de prijs in Euro afgedrukt: E 6,81. De Stichting Nationale Bioscoopbon heeft de komst van de Euro in 2002 alvast aangegrepen om de vormgeving van de bonnen een face-lift te geven. Na de bon van 15 gulden zijn binnenkort ook die van 10 en 25 gulden van hun waarde in Euro voorzien.

De komst van de nieuwe bioscoopbonnen wordt ondersteund door twee opvallende reclamefilms, gemaakt door studenten van de Nederlandse Film & Televisie Academie als onderdeel van het lesprogramma. Deze commercials zijn tot en met mei in de bioscoop te zien.

De verkoop van bioscoopbonnen maakt de laatste jaren een spectaculaire groei door. Vorig jaar steeg de verkoop met 14 procent naar 750 duizend bonnen. In 10 jaar is het aantal verkochte bioscoopbonnen verdrievoudigd. Daarmee draagt de bioscoopbon in belangrijke mate bij aan de huidige stijging van het bioscoopbezoek.

Deel: ' Nationale Bioscoopbon met waardevermelding in Euro '
Lees ook