HET NAT. PARK DE HOGE VELUWE

Het Nationale Park De Hoge Veluwe start met wildverwachting op internet

Als eerste natuurbeheerder in Nederland start Het Nationale Park De Hoge Veluwe op haar nieuwe website met een wildverwachting. Daarmee wordt de kans op het zien van wild in het Park aanzienlijk vergroot. De wildverwachting geeft een actueel beeld waar, wanneer en welke dieren er in de afgelopen dagen gezien zijn.

De bezoeker van de nieuwe website vindt op de homepage een actueel overzicht van alle activiteiten die het Park organiseert voor volwassenen en kinderen. Daarnaast is er het laatste nieuws te lezen en veel informatie over het Museonder, het Bezoekerscentrum, Kröller-Müller Museum en het Jachthuis st. Hubertus.

Bezoekers die een groepsarrangement 'Natuur Actief' of 'Kunst en Natuur' hebben geboekt kunnen na afloop thuis hun eigen groepsfoto downloaden. Verder kan de bezoeker zijn of haar opmerkingen in het gastboek achterlaten en kunnen kinderen een dierenspel spelen op hun eigen web4kids. Naast de wildverwachting is er ook de weersverwachting voor De Hoge Veluwe en uiteraard veel informatie over flora en fauna.

Webbouwer Business Media uit Ede is nog bezig met een webshop voor de verkoop van veel gevraagde artikelen uit de Parkwinkel en er komt nog een fotogalerie met de mooiste natuurfotos die door bezoekers in het in het Park zijn gemaakt. Ook zal de site binnenkort in het Frans, Engels en Duits te lezen zijn.

Het adres is: www.hogeveluwe.nl.

Deel: ' Nationale Park De Hoge Veluwe start wildverwachting op internet '
Lees ook