Ingezonden persbericht


Persbericht: Nederland op zoek naar de beste wellness beleving

De Nationale Wellness Verkiezing is van start gegaan. Ruim 600 wellnesscentra maken kans om 1 van de prestigieuze Wellness Awards te winnen. Via www.wellnessverkiezing.nl kunnen wellnesssliefhebbers hun stem uitbrengen. Bij het uitbrengen van een stem maakt men direct kans op onder meer een reis voor 2 personen naar wellnessresort The Blue Lagoon in IJsland.

De verkiezing gaat om de waardering van de bezoekers van het wellnesscentrum. Bij het uitbrengen van een stem wordt een waarderingscijfer gevraagd voor prijs/kwaliteit, klantvriendelijkheid, hygiëne en sfeer/ambiance. Per provincie dingt vervolgens het wellnesscentrum met de hoogste gemiddelde score mee naar de Gouden Wellness Award.

Er kan tot en met vrijdag 6 mei worden gestemd via www.wellnessverkiezing.nl. Op 12 mei worden de winnende wellnesscentra en de winnaar van de reis bekend gemaakt.

De Nationale Wellness Verkiezing is een initiatief Wellnessfans.nl in samenwerking met onder meer Vote Company, Icelandair, Remark Groep, Funky Badjas, In2Printing en OndernemersUnited.

Zoekwoorden:

Deel: ' Nationale Wellness Verkiezing van start gegaan '


Lees ook