Magnus Holding NV

Navision-specialisten van Cypres voegen zich bij Qurius

Cypres ERP Technology wordt met onmiddellijke ingang geïntegreerd in Qurius NC B.V. Cypres is een IT-bedrijf met zes medewerkers dat zich richt op Microsoft Business Solutions en op Microsoft-technologie gebaseerde oplossingen in de gezondheidszorg. Qurius neemt alle activiteiten en medewerkers van Cypres over. Volgens Henk van Roekel, algemeen directeur van Cypres is dit een logische stap: "Als 'onderaannemer' werken wij al intensief samen met Qurius. Daardoor weten we zeker dat de cultuur en werkwijze van dit bedrijf goed bij ons passen. Bovendien is schaalvergroting verstandig om onze klanten in de zorgsector te verzekeren van continuïteit in de dienstverlening en onze mensen interessante opdrachten te kunnen blijven bieden."

Deze wijziging heeft, gezien de overeengekomen 'earn-out' vergoeding en de beperkte omvang van de activiteiten, in materieel opzicht geringe consequenties voor de financiële positie van Magnus Holding.

Magnus Holding N.V.
Magnus Holding N.V. richt zich op business- en IT-advies, bedrijfsoplossingen en integratie- & IT-services via dochterbedrijven Magnus en Qurius. Magnus (www.magnus.nl) adviseert en ondersteunt organisaties bij het realiseren van blijvende verbeteringen en innovaties. Op basis van een heldere business case voert Magnus veranderingen door in processen, organisaties en systemen. Qurius (www.qurius.nl) behoort tot de grootste specialisten in Microsoft Business Solutions (Axapta en Navision) en branchespecifieke aanvullingen in de Benelux en is ook internationaal actief via de FAQT Group. Magnus Holding is sinds 1998 beursgenoteerd aan Euronext Amsterdam. Meer informatie over Magnus Holding vindt u op www.magnus.com.

Voor meer informatie
Magnus Holding N.V., Caroline Jooren. Telefoon: (035) 699 60 60; e-mail: c.jooren@magnus.com.

Deel: ' Navision-specialisten van Cypres voegen zich bij Qurius '
Lees ook