NCS Glossy - onmisbare ontwerptool


KROMMENIE, 20100114 -- Glans is een belangrijke visuele eigenschap van kleur en biedt ongekende mogelijkheden voor de ontwerper. Een glanzend oppervlak weerkaatst licht anders dan een mat oppervlak dat licht op een diffuse manier weerkaatst. Daarom is het verstandig om voor een kleurontwerp zowel mat als hoogglans kleurenstalen te gebruiken. NCS Glossy bestaat uit een nieuwe kleurenwaaier en kleurstalen met alle 1950 NCS-kleuren voorzien van een duurzaam en hoogwaardig vernis.

De hoogglans kleurenwaaier van NCS beschikt over dezelfde nauwkeurigheid die van NCS (Natural Color System) het meest overtuigende kleurensysteem heeft gemaakt voor de creatieve en industrile ontwerpindustrie.

"Hedendaagse kleurtoepassingen vragen om een zorgvuldige afweging van veel verschillende aspecten die samen voor het gewenste resultaat kunnen zorgen. Een van de moeilijkste aspecten is te bepalen hoe een hoogglanskleur uiteindelijk wordt gezien. Daarom hebben we nu NCS Glossy waarmee de ontwerper tijd, geld en moeite bespaart." Tomas Hrd, algemeen directeur van het Scandinavian Colour Institute.

NCS Glossy is bedoeld als ondersteuning bij ontelbare kleurtoepassingen in de creatieve en industrile ontwerpindustrie. De communicatie over kleur in het programma van eisen, bij de beoordeling van concepten en om wensen te uiten, gebeurt snel, nauwkeurig en eenvoudig, ongeacht wat u doet, waar u bent of welke materialen u gebruikt. Deze kernwaarden onderscheiden NCS van andere opties op de kleurenmarkt. Daarom is NCS Glossy een onmisbare ontwerptool waar ontwerpers jaren op hebben gewacht.

NCS Glossy is verkrijgbaar bij NCS Colour Centre Nederland. Info: info@ncskleuren.nl, www.ncskleuren.nl


Deel: ' NCS Glossy - onmisbare tool voor de ontwerper '
Lees ook