Ingezonden persbericht


"De invloed van NetWare 6 op het NDS-ontwerp" centraal op NDS Special Interest Group van de Netwerk Gebruikersgroep Nederland

Op 19 september aanstaande wordt de volgende NDS SIG bijeenkomst van de Netwerk Gebruikersgroep Nederland georganiseerd in De Reehorst, Bennekomseweg 24 in Ede. Een routebeschrijving kunt u vinden op de NGN-website.

Deze bijeenkomst zal in het teken staan van Novell NetWare 6. Er zal worden ingegaan op de nieuwe ontwikkelingen die nu uitkomen voor NetWare 6 en later beschikbaar zullen komen voor NetWare 5. Deze nieuwe tools, features en andere zaken gaan een geheel andere blik geven op het NDS-ontwerp. O.a. geen client32 meer, de NetWare server die zich als PDC zal gaan gedragen. Ook zullen LDAP, iFolder en andere zaken hierbij de revue passeren alsmede alle andere nieuwe ontwikkelingen. Stapsgewijs worden de diverse zaken uit de doeken gedaan aan de hand van een live omgeving. Deze bijeenkomst is geschikt voor de ervaren NetWare beheerder die goed thuis is in de NDS.

Het programma van 19 september is als volgt:

13.30-13.45 uur Ontvangst
13.45-14.45 uur Introductie
14.45-15.00 uur Pauze
15.00-16.15 uur Vervolg
16.15 uur Borrel

Voor meer informatie en aanmelden zie www.ngn.nl

Zoekwoorden:

Deel: ' NDS Special Interest Group Netwerk Gebruikersgroep Nederland '
Lees ook