NEC en Alcatel-Lucent dealers bekroond


EDE, 20080331 -- Ede - Jaarlijks kiest Alcatel-Lucent en NEC distributeur NeXTeL uit een lijst van bijna 100 telecomdealers de top 10 van de best presterende dealers in Nederland. Dealers die opvallen door hun onderscheidende vermogen, waarbij service hoog in het vaandel staat. Dit jaar mochten Ric Broens van Advitronics (NEC) en Andr Pastoor van de Telecom Service Groep (Alcatel-Lucent) beide de Champion Award in ontvangst nemen.

NeXTeL maakte onlangs haar top 10 van best presterende dealers van 2007 bekend. Basecom, Flevo ICT, Croon elektrotechniek en Terberg systeemintegratie mochten een Award in ontvangst nemen voor het succesvol bedienen van nieuwe klantgroepen en het succesvol inzetten van nieuwe technologien. MER ICT ontving als reeds gevestigde dealer de 'Ultimate Growth Award' voor de gerealiseerde groei. Vodavi en Rocom werden gelauwerd voor hun bijzonder prestaties als relatief jonge dealer met de 'Ultimate Entrant Award'. Voor de opmerkelijk open en succesvolle samenwerking ontving TelDaCom de 'Businesspartner Award 2007'. De absolute kampioenen van 2007 zijn Advitronics voor het NEC-portfolio en Telecom Service Groep voor de Alcatel-Lucent producten. De Telecom Service Groep ontvangt de Award voor de tweede keer op rij.

Andr Pastoor, directeur van de Telecom Service Groep, reageerde zeer verheugd op deze erkenning. In een reactie wijst hij nadrukkelijk op zijn organisatie en de prestaties die de medewerkers gezamenlijk bij klanten leveren. "De doelstelling bij TSG is bovenal het hebben van tevreden klanten. Dit is de uiteindelijke basis van succes", aldus Pastoor.


Deel: ' NEC en Alcatel-Lucent dealers bekroond '
Lees ook