NEC LTO Ultrium4 9x autoloader in 1 HE rackmount uitvoering


Van 14.4TB data een backup maken op slechts 1U

VAALS, 20081006 -- Incom introduceert de eerste NEC LTO Ultrium4 9x autoloader in 1 HE rackmount uitvoering: De compacte T09A2-L4H is door NEC speciaal voor het MKB ontwikkelt. De behuizing van slechts 1U bevat een lade voor tapes, een LTO Ultrium4 IBM-Drive, een barcodereader en een geïntegreerde 3Gbit/s SAS-Interface. Met deze nieuwste technologie zijn data transferrates van 240MB/s en een capaciteit van 14.4TB (gecomprimeerd) mogelijk.

De autoloader is voor verschillende besturingssystemen zoals Windows, HP-UX, Solaris, AIX en Linux geschikt. Via de bediening aan de voorkant en de geïntegreerd Ethernet aansluiting kan de autoloader worden beheerd. Er is een duidelijke Engelse handleiding beschikbaar. Optioneel biedt Incom passende backup software aan.
Het gehele magazijn is uitneembaar wat het laden vereenvoudigd. Hier is plaats voor negen LTO Ultrium4 tapes. Bij een ingeschoven magazijn is het nog steeds mogelijk via een mailslot tapes te wisselen.
De NEC T09A2 autoloader is inclusief barcode-reader en SAS-host per direct voor een adviesprijs van ¤ 3315,- (excl btw) leverbaar. Voor alle NEC tape libraries biedt Incom tevens passende service contracten aan.
Eigenschappen van de NEC T09A2:
- 9 LTO Ultrium4 tapes op 1U
- LTO Ultrium4 drive
- Maximale capaciteit: 14,4TB* (7,2TB ongecomprimeerd)
- Data-transferrate 240MB/s* (120MB/s ongecomprimeerd)
- Inclusief barcode-reader
- Magazijn-management: Alle LTO Ultrium4 tapes worden in het magazijn geladen
- Inclusief mail-slot
- 3Gbit/s SAS host-interface (SFF-8088)
- Beheer via Ethernet
- Handboek op CD in het Engels
- Afm./Gew.: HxBxD= 43,65mm x 449mm x 850mm / 13kg
- Inclusief rackmount-kit
- 3 jaar garantie

(* = Compressie verhouding 2:1)

Aanvullende informatie over de NEC T09A2 is verkrijgbaar via www.incom-storage.nl of via tel. 043-306 64 54


Over Incom Storage B.V.
Incom Storage B.V. is als onderdeel van de Europese Incom groep de onafhankelijke distributeur voor producten en oplossingen op het gebied van opslag- en duplicatiesystemen.

Zodra het draait om storage management, data backup, archivering of data-publishing en duplicatie is Incom de juiste partner. In nauwe samenwerking met fabrikanten zoals Artec, AMI, ATTO, Bridgehead, COMEX, DISC, Enigma, Epson, Focus, H&S, JVC, NEC, N-TEC, PoINT, Qstar, Rimage en TEAC wordt het complete gamma van opslagsystemen aangeboden.

Sinds 1986 op de markt is INCOM een betrouwbare partner voor systeemhuizen en integrators in Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal en de Benelux.


Deel: ' NEC LTO Ultrium4 9x autoloader in 1 HE rackmount uitvoering '
Lees ook