Vitesse Nieuws


NEC - Vitesse op megaschermen in Gelredome

In verband met de verbouwing van stadion De Goffert in Nijmegen, is NEC tijdelijk niet in staat supporters van bezoekende clubs te ontvangen. Voor onze supporters die gewend zijn met Vitesse mee te reizen naar uitwedstrijden, moet dit uiteraard een teleurstelling zijn geweest. Daarom heeft het bestuur van Vitesse alles in het werk gesteld een aantrekkelijk alternatief te vinden. En -uiteindelijk- met een positief resultaat. Op 25 april aanstaande wordt in een speciale entourage de wedstrijd NEC-Vitesse live uitgezonden op indrukwekkende megaschermen in Gelredome. Dit belooft een uiterst sfeervolle voetbalmiddag te worden, die naar verwachting door vele duizenden supporters bijgewoond zal worden.

Vanaf 13.00 uur bent u welkom om vast in de sfeer te komen met diverse live-optredens.

Kaarten voor deze happening zijn vrijdag 16 april (wedstrijd Vitesse - Heerenveen) te koop bij de merchandising-shops op de promenade op vertoon van een seizoenkaart. Ook bij de wedstrijd tegen PSV kunt u hier voor toegangskaarten terecht. Om iedereen van deze Gelderse derby te kunnen laten genieten, is de toegangsprijs slechts fl. 10,00. LET OP: ook bij deze gelegenheid is het introductierecht van seizoenkaarthouders van toepassing. Elke seizoenkaarthouder kan dus 2 kaartjes aanschaffen.

Aanvang: 13.00 uur
Prijs: fl. 10,00
Locatie: in de bak, staanplaatsen
Verkoop via: Merchandising-shops op promenade tijdens Vitesse-Heerenveen en Vitesse PSV. Vanaf zaterdag 17 april via Ticketbox-kantoren.

© 1998 SBV Vitesse, alle rechten voorbehouden, e-mail info@sbv-vitesse.nl.

Deel: ' NEC - Vitesse op megaschermen in Gelredome '
Lees ook