Nederlander Martijn Bos traint overheid in China


HAARLEM, 20150422 -- Afgelopen maand heeft Alphenaar Martijn Bos (36) lessen empowerment en zelfverdediging gedoceerd in China. Zijn cursisten waren leden van een speciale politie-eenheid in Shanghai en cipiers van de grootste gevangenis van China. Hij was met de training de eerste buitenlander die ooit in de gevangenis is toegelaten.

Martijn Bos heeft een expert-status in Krav Maga, een internationaal zelfverdedigingssysteem. Voor zijn trainingen wordt hij over de hele wereld uitgenodigd. Dit jaar staan ook Griekenland, Tsjechië, Zwitserland en Israël op het programma.

In China heeft Martijn tevens les gegeven aan de VIP-beveiliger van een wereldberoemde Engelse voetballer en de VIP-beveiligers teamleider van een razend populaire jongensband.

Naast zijn werk als veiligheid-deskundige op het gebied van omgaan met agressie en geweld is Bos eigenaar van Trainingscentrum Helena, gevestigd in Alphen ad Rijn, Haarlem, Vlaardingen, Velserbroek en Aalsmeer/ Kundelstaart. Trainingscentrum Helena is een bedrijf dat weerbaarheidstrainingen en empowermentprogramma’s aanbiedt voor volwassenen en kinderen. 


Zoekwoorden:

Deel: ' Nederlander Martijn Bos traint overheid in China '
Lees ook