Nederlanders verzekeren snel caravan voor aankomende hagelbui


Roosendaal, 20110629 -- Nederlandse caravanbezitters hebben uit angst voor het voorspelde noodweer nog snel een caravanverzekering afgesloten om hun caravan te verzeken tegen schade door storm en hagel. Dit blijkt uit gegevens van Caravanverzekering.nl.

Niet iedere caravanverzekering is standaard uitgevoerd met een dekking tegen hagelschade. Verzekeraars hebben in het verleden, na negatieve schaderesultaten, de hagelschade dekking losgekoppeld van de dekking tegen stormschade. Hierdoor moet een caravanbezitter meer betalen indien hij zijn caravan wenst te verzekeren tegen de schade opgelopen door een forse hagelbui.

Naast verschillen in premies zitten er tussen caravanverzekeringen ook veel verschillen in dekking. Bij bepaalde caravanverzekeringen gelden er verhoogde eigen risico's voor hagelschade en bij anderen krijg je korting op het eigen risico indien je beschikt over een hagelbestendig dak.

Caravanverzekering.nl is een vergelijkingssite voor caravanverzekeringen en is onderdeel van Premie.nl.

Premie.nl is gespecialiseerd in het vergelijken van diverse verzekeringen. Naast de vergelijking op de eigen website is Premie.nl ook de motor achter de verzekering vergelijkingen op diverse websites zoals Autoweek.nl en Vergelijk.nl).

Premie.nl


Deel: ' Nederlanders verzekeren snel caravan voor aankomende hagelbui '
Lees ook