Nederlanders willen meer financieel inzicht


De Nederlandse overheid, Nibud, bedrijven en media waarschuwen mensen om niet op te grote voet te leven. Ook de Duitse bondskanselier Merkel roept Europeanen op om vooral niet meer uit te geven dan men te besteden heeft.

THORN, 20110831 -- Mensen geven vaak teveel geld uit vanwege het gebrek aan inzicht. Hetisjouwgeld.nl. heeft voor deze groep een innovatief concept ontwikkeld. Niet in iedereen schuilt tenslotte een boekhouder. Het devies van Hetisjouwgeld.nl: budgetteren kun je leren. Cijfers van het Nibud tonen aan dat 60% van de Nederlanders onvoldoende of geen inzicht heeft in hun financiën. Uit recent onderzoek van Wijzer in Geldzaken blijkt dat Nederlanders meer grip willen krijgen op hun financiën. Slechts 2% van de mensen maakt gebruik van een digitaal huishoudboekje of werkt met andere financiële programma’s. Meer dan 30% geeft aan dit ook te willen.

Kracht

De kracht van Hetisjouwgeld.nl is PREVENTIE. Door inzet en inzicht ontstaat meer controle over de eigen financiën. De meeste geldzorgen komen voort uit een gebrek aan inzicht en overzicht over de inkomsten en uitgaven.

Hetisjouwgeld.nl biedt dé oplossing om te leren budgetteren. Door middel van een uitgekiend concept worden gezinnen ondersteund om inzicht te krijgen in de eigen financiën. Het hebben of niet hebben van geldproblemen is niet eens relevant. Het gaat om het krijgen van inzicht en daarmee financiële zelfredzaamheid. Iedereen kan zelf gebruikmaken van het Online Financieel Overzicht.

Directeur Frans Lalieu: "Je kunt ook de hulp inroepen van  een Hetisjouwgeld.nl budgetadviseur in eigen provincie. Het samenwerken met een adviseur levert het meeste rendement op. De adviseur geeft de klant inzichten en tips. Zo is iemand daarna in staat om zelf het online overzicht bij te houden en besparingen te realiseren".

Volgens Lalieu gaat het in veel huishoudens vaak om behoorlijke bedragen, besparingen waar mensen zelf geen flauw idee van hebben. "Als deelnemer aan Hetisjouwgeld.nl sla je twéé vliegen in één klap: 1). je hebt de beschikking over een professioneel financieel overzicht dat je zelf online kunt bijhouden. 2). je kunt gemiddeld tussen de € 300 en € 1.500 aan besparingen per jaar realiseren voor slechts € 1 per maand. Een adviseur kost welliswaar geld (eenmalig), maar iemand heeft een behoorlijke garantie dat deze in bijna alle gevallen aanzienlijk méér weet te besparen dan dat het kost".

Via de site www.hetisjouwgeld.nl kan iedereen zichzelf eenvoudig aanmelden. Abonnees krijgen de beschikking over een veilig, betrouwbaar en persoonlijk Online Financieel Overzicht. Het programma is zo ontwikkeld dat iedereen het kan invullen. Via de nieuwsbrief krijgen abonnees elke maand bruikbare en nuttige tips over hoe tientallen tot wel honderden euro’s te besparen.

Hetisjouwgeldnl


Deel: ' Nederlanders willen meer financieel inzicht '
Lees ook