Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond
Postbus 107
1200 AC Hilversum
Tel: 035-6264100 Fax: 035-6240760
E-mail: knltb@knltb.nl
Homepage: www.knltb.nl


Amersfoort: 3 mei 2002

Nederlands Fed Cup team speelt uit tegen Australië

Zojuist heeft de loting plaatsgevonden voor het promotie/degradatie duel van de Fed Cup. Het lot koppelde het Nederlands Fed Cup Team aan Australië. De wedstrijd wordt op zaterdag 20 en zondag 21 juli 2002 in Australië gespeeld. De winnaar van deze ontmoeting is volgend jaar weer verzekerd van een plaats in de Wereldgroep.

Fed Cup captain Tjerk Bogtstra reageerde als volgt op dit lotingsresultaat: 'Gezien de sterkte van een aantal landen had de loting voor ons slechter kunnen uitvallen. Ik had alleen liever een thuiswedstrijd geloot.'

De complete loting ziet er als volgt uit:

Argentinië - Hongarije
Australië - Nederland
Tsjechië - Canada
Japan - Colombia
Rusland - China
Slovenië - Oekraïne
Zwitserland - Zweden
Verenigde Staten - Israël


---
Amersfoort: 3 mei 2002

Zaterdag 1 juni start eredivisie gemengd

Op zaterdag 1 juni gaat de eredivisie gemengd weer van start. De verenigingen die tegen elkaar zullen strijden zijn Popeye Goldstar, Intervaluta Hilverheide, ELTV/BML.Smulders, Cosmo Hairstyling de Manege, Nashuatec Topspinners, Leimonias Zurich, Amstelpark Tennis School en Habo Dacosta/TcG (Groenekan). De teams spelen in de periode van zaterdag 1 juni tot en met donderdag 13 juni een halve competitie. Hierna strijden de vier hoogst geëindigde teams op zaterdag 15 en zondag 16 juni in de play-offs om het landskampioenschap. De play-offs worden gespeeld op TV Halfweg in Spijkenisse. De loting voor de play-offs vindt plaats op vrijdag 14 juni.

Bezoek voor het volledige programma en de teamindelingen http://www.knltb.nl/competities en kies daar voor Competities


---

Amersfoort: 3 mei 2002

Recordaantal bezoeken www.knltb.nl

In de week van maandag 22 tot en met zondag 28 april zijn er 266.205 bezoeken gebracht aan www.knltb.nl. Dit is een absoluut record. Vorig jaar stond het record tijdens de competitieperiode op 242.243 bezoeken. Dit record werd overigens pas tegen het eind van de competitie gemeten.

Het recordaantal bezoeken is het gevolg van de snelle plaatsing van de competitie-uitslagen op www.knltb.nl en de steeds grotere bekendheid van de site. Aan het eind van de competitie, die tot 9 juni duurt, ligt het aantal bezoeken waarschijnlijk nog hoger.


---

Deel: ' Nederlands Fed Cup team speelt uit tegen Australië '
Lees ook