Nederlands modellen platform gaat internationaal


AMSTERDAM, 20160718 -- ModellenSpot is een Nederlands platform waar modellen en fotografen met elkaar in contact komen. Zo kunnen zij ervaring op doen en hun portfolio plaatsen om beter vindbaar te worden. Het modellen platform heeft door het succes in Nederland besloten om internationaal te gaan onder de nieuwe naam: International Model Network.

Met bijna vijfduizend leden is InternationalModelNetwork.com een interessant platform voor zowel beginnende als ervaren modellen en fotografen. Zij kunnen hun portfolio op het platform plaatsen en zo nieuwe opdrachten binnenhalen en hun netwerk uitbreiden.

Aangezien de modellenwereld internationaal is, heeft de organisatie van International Model Network besloten om uit te breiden naar het buitenland.

V. de Vlugt (eigenaar) vertelt hierover het volgende: "We zijn zelf heel enthousiast over onze keuze om internationaal te gaan. De modellenwereld is internationaal en we willen onze leden de mogelijkheid bieden om ook samen te werken met modellen en fotografen in het buitenland. Op deze manier kunnen we samen met onze leden een next level bereiken”.

Binnenkort kan er vanuit andere landen gebruik worden gemaakt van het platform, waardoor de Nederlandse leden in contact kunnen komen met modellen en fotografen in het buitenland.

In de komende maanden zal het platform in meerdere talen worden gelanceerd. Ook zal het in de toekomst mogelijk worden voor modellenbureaus en visagisten om International Model Network te gebruiken als netwerk site.


Deel: ' Nederlands modellen platform gaat internationaal '
Lees ook