ST. HOLLAND DANCE PROMOTIONS

Latin American Dans: Siebrand World Trophy

Siebrand World Trophey Latin American 2003
Nederland's super danssport evenement in Scheveningse Kurhaus

Het deelnemersveld voor de Siebrand World Trophy Latin American 2003, zaterdag 8 maart in het Scheveningse Kurhaus is bekend. Maar liefst vijf paren uit de wereldtop-10 zullen deelnemen aan de 22e editie van de Siebrand World Trophy Latin American. Voor het eerst zullen dansers uit Spanje en IJsland deelnemen. Het geeft aan hoe de danssport zich wereldwijd heeft doorgezet. Naast deze twee landen komen er paren uit Duitsland, Engeland, Hongarije, Italië, Polen, Zuid-Afrika, en Nederland.
Dutch Dance Events tekent wederom voor de organisatie van het evenement dat, onder auspiciën van de Nederlandse Algemene Danssport Bond (NADB), aangesloten bij NOC-NSF, door SBS6 zal worden uitgezonden op televisie.
Een vijfkoppige internationale jury zal de paren beoordelen over vijf dansen: Samba, ChaChaCha, Rumba, Paso Doble, en Jive. Het Kurhaus zal wederom een sportief en kleurrijk danssport gebeuren laten zien. De danssport mag zich in een enorme populariteit verheugen. Wekelijks bewegen vele duizenden zich op de dansvloer. Voor liefhebbers van een avondje uit op niveau bestaat de mogelijkheid dit evenement tijdens een Diner Dansant bij te wonen. Twee dansorkesten en diverse shows zullen het programma complementeren.

Informatie of fotomateriaal (voor pers) bij
organisatie secretariaat
www.dutchdanceevents.com
simondde@xs4all.nl

28 jan 03 10:29

Zoekwoorden:

Deel: ' Nederlands super danssport evenement in Scheveningse Kurhaus '
Lees ook