Ingezonden persbericht


Nederlands talent in succesvol paardenevenement
Marrigje van Baalen en Kim Vugts te gast in APASSIONATA

Amsterdam- Van 26 tot 29 december 2007 is APASSIONATA te zien in de Europahal van de RAI. Speciaal voor de shows in Amsterdam zijn Marrigje van Baalen, het nichtje van Coby van Baalen, en Kim Vugts uitgenodigd voor een pas de deux. Voor KWPN-hengst BMC Inspekteur, bereden door Van Baalen, is dit de start van zijn afscheidstournee. Met het behalen van vier gouden Europese medailles is de KWPN-hengst bijzonder succesvol geweest. Naast Van Baalen en Vugts zullen de voltige zusjes Cindy en Carola Sneekes met hun longeur Maurits de Vries het publiek versteld doen staan van hun acts.

De nieuwe "Four Seasons"-Tour is na de grootse optredens in Duitsland, Oostenrijk en in Zwitserland in heel wat Europese steden te gast, waaronder Rome, Milaan, Praag en Kopenhagen. Het nieuwe programma wordt volledig gewijd aan het paard in het decor van de verschillende seizoenen: speels en verfrissend als een lentebriesje, hartstochtelijk als een zomernacht, stormachtig als de herfst en romantisch als een besneeuwd winterlandschap.

Met bijna 50 voortreffelijke rashengsten, waaronder twee ezels, en de meest vooraanstaande ruiters uit verschillende landen neemt APASSIONATA's "Four Seasons" haar toeschouwers mee op een fascinerende en ontroerende reis door de seizoenen. APASSIONATA vertrouwt daarbij op haar aloude troeven: de indrukwekkende combinatie van fenomenale rijkunst en een spectaculaire show.

Elk optreden ademt zijn eigen unieke karakter en de hartstocht van de show laat u op geen enkel moment los: u zult op een romantische manier worden geraakt, u zult meeleven, vol verbazing toekijken en gespannen de adem inhouden! APASSIONATA's "Four Seasons" wil niet enkel de paardenfans laten genieten, maar is vooral geweldige ontspanning voor het hele gezin.

Deel: ' Nederlands talent in succesvol paardenevenement '


Lees ook