Nederlandse Ballhalla n van de beste Casual Games van 2007


NIJMEGEN, 20080109 -- Het Nederlandse computerspel "Ballhalla" mag zich verheugen genoemd te worden als n van de beste spellen van het jaar 2007. Het spel wordt genoemd in de "Gamezebo's Best Casual Games of 2007" lijst. Gamezebo is ht internationale recensie- en beoordelingsplatform voor Casual Games.

Schrijver Erin Bell van Gamezebo omschrijft Ballhalla als "n van de meest creatieve invullingen van het match-3 concept die we afgelopen jaar gezien hebben".

Ballhalla is ontwikkeld door de onafhankelijke Nederlandse ontwikkelaar ZC Funcraft BV. Het spel is een combinatie van actie en puzzel voor alle leeftijden en biedt een originele spel ervaring door de combinatie van verschillende speltypen, vele uitdagingen en een leuke verhaallijn. In Ballhalla combineren spelers gekleurde ballen die daardoor in gewicht toenemen. Naarmate de ballen zwaarder worden raakt de bak, waarin de ballen zijn gestapeld, uit balans, waardoor deze gaat roteren. De speler moet zo veel mogelijk zware ballen creren en ondertussen de bak in balans zien te houden.

De wereldwijde uitgever voor Ballhalla is Sandlot Games, een vooraanstaand uitgever van casual games. Sandlot Games bracht in 2006 ook al `Cake Mania' uit, het meest verkochte spel van dat jaar.

Een gratis versie van Ballhalla is te downloaden via www.ballhalla.com.


Deel: ' Nederlandse Ballhalla n van de beste Casual Games van 2007 '
Lees ook