Nederlandse illusionisten winnen Duits Tv-programma


MÜNCHEN, Duitsland, 20170604 -- De Wereldkampioenen Illusionisme Marcel Kalisvaart (34) en Aquila Junior (29) wonnen op zondag 4 juni het Duitse nationale Tv-programma “It’s Showtime” op SAT1 en hebben daarmee € 25.000,00 in de wacht gesleept. Van de 15 internationale topartiesten gingen de meeste publieksstemmen naar de act Nightmares, de eerste illusie act ter wereld met een adembenemend verhaal.

Tijdens de uitzending werd er eerst gestreden om een finaleplek in de categorieën dans, zang, magic, variété en comedy. De jury was ontzettend onder de indruk van de magic act Nightmares, “net alsof je naar een spannende film aan het kijken bent” gaf jurylid Michael Herbig (filmregisseur) als commentaar.

Nadat Marcel en Aquila de voorrondes hadden gehaald werd het enorm spannend tijdens de finale. Het publiek stemde uiteindelijk massaal voor deze moderne illusionisten tussen andere wereldacts uit de VS., Australië, Italië en Rusland.

Marcel en Aquila zijn geen onbekenden in de entertainmentwereld. Zij hebben in de afgelopen 5 jaar meer dan 2000 shows verzorgd in meer dan 25 landen. Het grote succes begon in 2012 tijdens het officieel WK MAGIC waar zij werden uitgeroepen tot Wereldkampioenen! 

[beschrijving]

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave.

www.magusutopia.com
www.facebook.com/magusutopia


Deel: ' Nederlandse illusionisten winnen Duits Tv-programma '
Lees ook