Nederlandse Introductie Paolo Renna

VELDHOVEN, 20051216 -- Paolo Renna® is als nieuw merk modeaccessoires al tijdens de Silmo in Parijs internationaal geïntroduceerd. De Nederlands/Italiaanse Paolo Renna® ontwerpt brillen, zonnebrillen, horloges en (zilveren) sieraden met een tijdloos karakter. Hij volgt hierin de Italiaanse traditie: ingetogen en toch opvallend, stijlvol, gepassioneerd en zelfbewust. Het merk Paolo Renna® beleeft tijdens de vakbeurs Fashion Items haar grote Nederlandse introductie. 'Fashion Items' vindt plaats op 29 en 30 januari 2006 in het nieuwe EXPO XXI in Amsterdam.


Volledig programma
Paolo Renna® stelt alle nieuwe ontwerpen in alle productgroepen ten toon op 50 m2 standruimte: zonnebrillen (occhiali), brillen (occhiali da vista), horloges (orologi), zilveren sieraden en bijoux. Voor de volledigheid staat hieronder een korte omschrijving van de diverse productgroepen. Naast deze items zijn er ook verrassende nieuwe accessoires in het ledersegment van zijn hand te zien

Zonnebrillen (Occhiali)
De damescollectie is gebaseerd op de 'Cinema Noir'. Eén van de topmodellen is de 'Lollo', geïnspireerd op Gina Lollobrigida en geheel gemodelleerd naar haar ogen en gelaatstrekken. De herencollectie toont Italiaans temperament met gedurfde chroom- en lederaccenten. Een combinatie die resulteert in een chique uitstraling die past bij elke zelfbewuste man.
Een opmerkelijke reeds gepatenteerde innovatie, bedacht door Paolo Renna, betreft de neussteuntjes van de metalen brillen. Er kunnen geen haartjes tussen komen en ze zijn zo geconstrueerd dat ze heel gemakkelijk door de gebruiker zelf schoon te houden zijn.
De fabrikant van de zonnebrillen gebruikt de allernieuwste productietechnieken, waarmee de duurzaamheid van het product is gewaarborgd.

Horloges (Orologi)
De Paolo Renna® horlogelijn voor dames en heren is blijvend eigentijds. De ontwerpen trekken de aandacht, maar zijn niet gebonden aan een trend of tijdsbeeld. Paolo Renna heeft deze horloges speciaal ontworpen om een 'high end' uitstraling betaalbaar te maken voor iedereen die de schoonheid van een horloge weet te waarderen.

Brillen (Occhiali da Vista)
Ook de Paolo Renna® brillen zijn te bezichtigen tijdens 'Fashion Items'. In de afgelopen maanden is er al druk gesproken over de innovatieve ontwerpen. Door materialen anders toe te passen en vorm te geven dan gebruikelijk, heeft Paolo Renna een bijzonder fraaie stijl ontwikkeld die een ware revolutie op de brillenmarkt kan/zal ontketenen.

Sieraden
De eerste zilveren sieradenlijn van Paolo Renna®, Millefiori (duizend bloemen), is al eerder dit jaar geïntroduceerd en zal binnenkort navolging krijgen in de vorm van een lijn gouden sieraden. Daarnaast toont de ontwerper onder de naam Eggplant zijn reeds jaren hoog gewaardeerde bijou collectie.

Deel: ' Nederlandse Introductie Paolo Renna '
Lees ook