EVD

Inzending op de MEDTEC te Stuttgart, 18 t/m 20 maart 2003

---

Van 18 tot en met 20 maart 2003 wordt de MEDTEC gehouden. De MEDTEC is de belangrijkste vakbeurs in Europa voor toelevering aan de medische industrie. De beurs vindt plaats in Stuttgart en valt samen met het gelijknamige congres.
In samenwerking met de EVD organiseert de NEVAT een collectieve Nederlandse inzending naar de MEDTEC. Deelname staat open voor alle Nederlandse bedrijven.

Graag nodigen wij u uit om aan deze inzending deel te nemen. U kunt zich direct online aanmelden. Sluitingsdatum is 17 januari 2003.

MEDTEC
De bezoekersdoelgroep bestaat uit leidende inkopers en ontwikkelaars van Europese bedrijven die medische technologie produceren. De organisatoren verwachten voor dit jaar ongeveer 4.000 bezoekers. Aangezien de specialistische kennis voor toelevering aan de medische sector in Nederland ruim voorhanden is, kan MEDTEC een belangrijke springplank zijn voor toeleveranciers in dit segment.

Sectoren
De beurs is interessant voor deelnemers vanuit de NEVAT-sectoren:
* system suppliers

* precision machining and tooling

* plaatverwerkende industrie

* engineering technische productontwikkeling
* aangevuld met bedrijven uit de branche vereniging Micro Nano Cluster (MINAC)

Deelname
Aan het collectief kunnen circa 10 bedrijven deelnemen. Bij onvoldoende deelname behouden wij ons het recht voor de collectieve presentatie te annuleren.
De kosten bedragen tussen de euro 3.000,- en euro 4.000,- voor grondhuur, display faciliteit, standbouw, promotiemateriaal, water en elektra, hostesses en catering (exclusief diner). Voor een schets van de opzet, verwijzen wij u door naar de pagina Schets van de Inzending.

Meer informatie
Voor meer informatie over de inzending naar de MEDTEC kunt u contact opnemen met:

* NEVAT
Hans Molhoek
Telefoon: (079) 353 11 47
E-mail: hmo@fme.nl of

* Maureen Wiersma
Telefoon: (079) 353 11 34
E-mail: mwi@fme.nl

Voor nadere informatie over Duitsland kunt u contact opnemen met onze regio-informatiemanager voor Duitsland:

* Selma Blank
Tel.: (070) 778 89 35
E-mail: duitsland@info.evd.nl

Medtec

Deel: ' Nederlandse inzending naar MEDTEC vakbeurs in Stuttgart '
Lees ook