HE

20 mei 1999
99.034

Nederlandse Studenten Kampioenschappen Golf in kader lustrum Hogeschool Enschede
Op donderdag 20 en vrijdag 21 mei aanstaande worden op de Golf & Countryclub 't Sybrook te Enschede de Nederlandse Studenten Kampioenschappen Golf 1999 gehouden. Dit evenement vindt plaats in het kader van het 10-jarig jubileum van de Hogeschool Enschede.

Deze NSK-Golf wordt georganiseerd door studenten van de Hogeschool Enschede voor golfspelende studenten van alle Hogescholen en Universiteiten in Nederland, met een maximale handicap van 24. De vier organiserende studenten zijn tevens lid van 't Sybrook.

Het is een individueel kampioenschap over 36 holes. Daarnaast wordt er een klassement per Hogeschool of Universiteit opgemaakt. Zoals het zich laat aanzien, zullen er zo'n zestig studenten uit heel Nederland deelnemen.

Donderdag wordt vanaf 10.00 uur gestart. 's Avonds is er een barbecue op het terrein van de golfclub met aansluitend een feest in "De 7e Hemel" in Enschede. Vrijdag wordt een tweede individuele ronde gespeeld, waarbij de verwachting is dat de laatste flight (met de winnaar) rond 15.30 uur binnenkomt.

laatste wijziging gemaakt op: 21-05-99

Deel: ' Nederlandse Studenten Kampioenschappen Golf in Enschede '
Lees ook