ROSSMARK WATERBEHANDELING B.V.

Nederlandse vestigingen Vivendi Water heten voortaan Rossmark

Sinds 1 augustus zijn alle Vivendi Water vestigingen in Nederland officieel samengegaan in één bedrijf onder de naam Rossmark Waterbehandeling b.v.

In oktober 2001 verhuisden alle vestigingen naar ons nieuwe hoofdkantoor in Ede, waarmee al onze ervaring, know-how en innovativiteit werd samengebracht onder één dak. Hiermee zijn wij in staat onze relaties een optimale service te bieden.

USF Rossmark, USF Homé, USF Aquapur en Delta Engineering opereren nu allen onder de vlag van ROSSMARK, met een gezamenlijke ervaring van ruim 300 jaar in de municipale en industriële waterbehandelingsmarkt. Aan de hand van de ISO 9001 en VCA certificeringen garandeert Rossmark solide ontwerpen, fabricage en standaards voor kwaliteitscontrole.

De gebundelde kennis en ervaring op het gebied van waterbehandeling binnen de Rossmark organisatie beslaat alle diensten, van basis en proces ontwerp tot operationele bedrijfsvoering en onderhoud. Verder kunnen wij u de grootste beschikbare selectie aanbieden van processen, technologieën, apparatuur, producten en diensten, die voortkomen uit onze Vivendi Water groep, in samenwerking met US Filter. Zo kunnen wij datgene aanbieden dat het beste aansluit op de specifieke wensen van onze relaties in binnen en buitenland.

Onze werkplaats, magazijn en hars vulstation zijn nu gevestigd in Zoetermeer, tevens het vaste afleveradres van goederen.

Onze servicemonteurs zijn werkzaam in het hele land, verdeeld in 4 regio's voor een snelle en efficiënte serviceverlening naar onze klanten. Voor meer informatie verwijzen we u naar onze vernieuwde website: www.rossmark.nl

Mocht u meer willen weten over Rossmark Waterbehandeling b.v. , dan informeren en adviseren onze specialisten u graag over de laatste ontwikkelingen op het gebied van waterbehandeling.

Bezoek bijv. onze stand op de AQUATECH 2002, standnummer 01.1204, in de Europahal

Note voor de redactie:

Deel: ' Nederlandse vestigingen Vivendi Water heten voortaan Rossmark '
Lees ook