Nederlandse zakenman start zelfstandig handelsrelatie met Palestijnse fabrikant


AMSTELVEEN, 20140203 -- Zorgcomfortwinkel.nl start met de verkoop van de eerste scootmobiel- en rolstoelaccessoires uit de Palestijnse gebieden. Door deze producten te kopen, helpen ouderen niet alleen zichzelf aan meer comfort, maar ook de mensen in de Westbank aan werkgelegenheid en zicht op vrede in het Midden-Oosten.

[Warme voetenzak voor scootmobiel en rolstoel] Zorgcomfortwinkel heeft het afgelopen half jaar samen met een Palestijnse fabrikant in de Westbank een rolstoel/scootmobiel-voetenzak geproduceerd voor de Nederlandse markt. Doel van deze productie is om werkgelegenheid te genereren in de Westbank en om zo een kleine bijdrage te kunnen leveren aan een weg naar vrede in het Midden-Oosten. Deze voetenzakken zijn van zeer goede en warme kwaliteit. Zorgcomfortwinkel staat garant voor een goede zorg en comfort van haar producten in combinatie met een goede prijs-kwaliteit garantie.

Initiatiefnemer van deze handelsrelatie is M. Rotteveel, eigenaar van Zorgcomfortwinkel.nl. Hij is zelf geboren in Israël als zoon van Nederlandse ouders. Zijn streven is het ondernemerschap te combineren met ontwikkelingssamenwerking. Rotteveel is zelfstandig naar de Westbank gegaan en heeft daar de fabrikant ontmoet. De fabriek oogt naar Westerse maatstaven enigszins primitief, maar het ambacht is van hoge kwaliteit.


[Foto: Palestijns atelier voor voetenzakken voor scootmobielen en rolstoelen]

Fotobijschrift: Het Palestijnse atelier aan de Westbank


Deel: ' Nederlandse website importeert Palestijnse zorgproducten '
Lees ook