LASERSOFT IMAGING

Perfecte optimalisatie van negatieve film met SilverFast Ai5.5

NegaFix(r) van LaserSoft Imaging zorgt voor perfecte optimalisatie van negatieve film met SilverFast Ai 5.5

Kiel, Duitsland (ots) - Het uitbrengen van de nieuwe SilverFast Ai 5.5 betekent de krachtigste optimalisatie van negatieve film ooit. NegaFix(r), de nieuwe optimalisatie van real-time film met SilverFast Ai 5.5, kan vele soorten negatieve film, grijsschaal en kleur aan. Meer dan 120 voorinstellingen van de film en een zeer krachtige 16-bit orange mask auto-adjust zal het scannen van negatieve films gemakkelijker maken dan ooit.
'Een maximaal dynamisch bereik en een perfecte beeldkwaliteit vanaf de negatieve film was, naast het gebruiksgemak, de doelstelling, en die hebben we met deze nieuwe ontwikkeling bereikt' aldus Karl-Heinz Zahorsky, voorzitter en stichter van LaserSoft Imaging. Met SilverFast SE 5.5, het toegangsniveau SilverFast, zal het mogelijk zijn Vendor, Film group en Film Speed te selecteren. Een real-time belichtingsschuiver zal de aanpassing van de filmbelichting binnen een bereik van -3 en +3 f-stops mogelijk maken.
SilverFast Ai 5.5, de volledige versie van SilverFast, zal ook een NegaFix Advanced Mode hebben, waarmee het aanmaken van veelgebruikte voorinstellingen van het filmtype mogelijk zal zijn. De geavanceerde modus is uniek in de ontwikkeling van scansoftware, omdat hij de aanpassing van om het even welke negatieve film mogelijk maakt met betrekking tot een aspect van de eigenschappen van de film, om de beste resultaten te verkrijgen.
Een 'Import'-functie zal de klanten de mogelijkheid bieden nieuwe voorinstellingen voor negatieve film te importeren, die LaserSoft Imaging op zijn website zal plaatsen om te downloaden.

SilverFast Ai 5.5 is een upgrade van 45 USD, en SilverFast SE 5.5 is een upgrade van 10 USD. Beide zijn on line te koop via de website van LaserSoft Imaging: https://www.SilverFast.com

LaserSoft Imaging is de Duitse ontwikkelaar van SilverFast Ai, SilverFast SE, SilverFast PhotoCD, SilverFast DC en SilverFast HDR. SilverFast Ai is de scansoftware, gebundeld met 10 verschillende fabrikanten en is beschikbaar voor meer dan 150 verschillende modellen van scanners en digitale camera's.

LaserSoft Imaging GmbH (hoofdkantoor)
Luisenweg 8
D-24105 Kiel
Tel. +49-431-56009-0
Fax +49-431-56009-99
E-mail: info@LaserSoft.de

LaserSoft Imaging Inc
5350 Gulf of Mexico Dr., Longboat Key, FL-34228 USA Tel.:+941-383 7496
E-mail:Info@SilverFast.com

LaserSoft Imaging (pvt) Ltd.
26, Sir Marcus Fernando Mawatha, Colombo 7, Sri Lanka Tel.:+94-1-698 215
E-mail:Info@SilverFast.lk

29 aug 01 15:30

Deel: ' NegaFix(r) introduceert SilverFast Ai 5.5 '
Lees ook