Datum: 17-2-1999
Bron: Amsterdam RAI
Onderwerp: Negen Maanden Beurs en Huishoudbeurs en Huis & Interieur Rai 99

NEGEN MAANDEN BEURS: VAN BOLLE BUIK TOT BASISSCHOOL

De Negen Maanden Beurs, van woensdag 14 tot en met zondag 18 april 1999 in Amsterdam RAI, is een bron van informatie voor aanstaande ouders en ouders van jonge kinderen. De bezoeker vindt er uitgebreide informatie over alle aspecten rond zwangerschap, bevallen en de eerste jaren van het kind. Midden op de beurs staat het Negen Maanden Beurs Trendplein waar de onderwerpen opvoeding en verzorging, de geboorte, veiligheid, voeding en speelgoed centraal staan. Ook wordt op het plein aandacht besteed aan het onderwerp 'effectief omgaan met je kinderen', waaraan de onderwijs
begeleidingsdienst meewerkt.

Gedurende de Negen Maanden Beurs geeft de bekende verloskundige Beatrijs Smulders (oprichtster van Geboortecentrum en Geboortewinkel) met haar collega Mariëlle Croon persoonlijke adviezen over zwanger zijn en alles wat daar bij komt kijken. Op het Trendplein kunnen bezoekers dagelijks terecht in een 1,5 uur durend publiek spreekuur hun vragen stellen aan de twee deskundige vrouwen.

De Negen Maanden Beurs vindt plaats gedurende laatste vijf dagen van de Huishoudbeurs en Huis & Interieur RAI 99, het kijk-, doe en koopevenement voor vrouwen én mannen. De Huishoudbeurs en Huis & Interieur RAI 99 is dit jaar nieuw van opzet, met een indeling in zogenaamde 'Trendpleinen'. Elk Trendplein heeft een eigen thema, wat de beurs overzichtelijk en aantrekkelijk maakt voor de bezoeker. Er zijn leerzame demonstraties, activiteiten om zelf aan deel te nemen, spektakel, maar ook rustpunten om alle informatie te verwerken. De garandeert de bezoeker een informatieve, actieve en gezellige dag met volop de gelegeneheid voor het doen van aankopen.

Deel: ' Negen Maanden Beurs Van bolle buik tot basisschool '
Lees ook