persbericht

netapp presenteert nieuwe productportefeuille voor kleine en middelgrote bedrijven nieuwe productlijn op instapniveau biedt schaalbaarheid, efficiency en eenvoud

schiphol-rijk 8 november 2011 netapp (nasdaq: ntap) heeft zijn portefeuille voor kleine en middelgrote bedrijven uitgebreid. de nieuwe netapp fas2000-productlijn biedt kwaliteit, eenvoud en schaalbaarheid zodat klanten onmiddellijk aan de slag kunnen gaan en kunnen meegroeien met de behoeften van hun organisatie.

het wordt voor kleine en middelgrote bedrijven steeds moeilijker om de toenemende bedrijfsbehoeften bij te houden en meer te doen met minder resources. veel van deze organisaties hebben hun toevlucht genomen tot virtualisatie om kosten te besparen, bestaande resources te vernieuwen en efficinter te werken. omdat datavolumes explosief toenemen, zijn de beslissingen die deze ondernemingen nu over hun it-infrastructuur maken doorslaggevend voor de manier waarop ze nu en in de toekomst kunnen werken en groeien.

"Kleine en middelgrote bedrijven worden geconfronteerd met unieke uitdagingen vanwege de toenemende bedrijfsbehoeften en de noodzaak om meer te doen met minder resources", aldus Tom Georgens, President en Chief Executive Officer van NetApp. "We begrijpen dat klanten niet moeten worden gedwongen tot de keuze tussen betaalbaarheid enerzijds en een 'bevredigende' technologie anderzijds. Met oplossingen die voor deze groeimarkt zijn samengesteld en geprijsd, plaatst NetApp zich in een optimale positie om klanten te helpen en voor een stevige basis te zorgen waarmee klanten kunnen uitbreiden en zich aan veranderende prioriteiten kunnen aanpassen."

Verbeterde portefeuille voor kleine en middelgrote bedrijven biedt kwaliteit, prestaties en efficiency
* Prestaties en schaalbaarheid: FAS2240, de krachtige nieuwe aanvulling op instapsystemen van NetApp in de FAS2000-serie, zorgt voor twee- tot driemaal hogere prestaties en grotere flexibiliteit, waardoor klanten hun storage-investeringen kunnen maximaliseren, veeleisende workloads kunnen ondersteunen en nieuwe voorzieningen kunnen toevoegen naarmate hun bedrijfsbehoeften veranderen.
* Eenvoud: NetApp OnCommand(TM) System Manager 2.0 is ontwikkeld voor IT-generalisten om het instellen en beheren van NetApp-storage te vereenvoudigen, te regelen en te automatiseren. Deze eenvoudige en gebruiksvriendelijke managementtool wordt geleverd bij de aanschaf van deze systemen om klanten te helpen bij het verhogen van hun storage- en service-efficiency, het verhogen van de productiviteit en het verminderen van de impact die storagemanagement heeft op beperkte IT-resources.
* NetApp Data ONTAP: de FAS2000-serie maakt gebruik van de nieuwste versie van het Data ONTAP-besturingssysteem, waardoor klanten beschikken over een uniform, schaalbaar platform dat meerdere workloads ondersteunt en voor de flexibiliteit zorgt die nodig is om te voldoen aan toenemende bedrijfsbehoeften.
* Uniforme, schaalbare architectuur: NetApp biedt een echt uniforme, schaalbare architectuur aan waarmee klanten eenvoudig en zonder hoge kosten kunnen overstappen naar hoogwaardigere systemen en nieuwe voorzieningen; forklift-upgrades zijn overbodig. Het innovatieve uniforme platform van NetApp is momenteel uniek in de branche en is optimaal geschikt om klanten te helpen bij het voldoen aan momentele en toekomstige behoeften bij het opzetten van een schaalbare, efficinte en flexibele infrastructuur.
* Toonaangevende efficiency: met NetApp kunnen kleine en middelgrote klanten profiteren van de toonaangevende efficiency waarmee NetApp naam heeft gemaakt in de markt. Terwijl andere storageleveranciers slechts een of twee technologien voor storage-efficiency aanbieden, levert NetApp negen gentegreerde technologien, waarmee klanten wereldwijd al 8 miljard euro en meer dan 4,6 exabyte aan storage3 hebben bespaard. Toonaangevend partnerprogramma van NetApp is cruciaal voor het succes van kleine en middelgrote klanten
* NetApp kan in het segment van de kleine en middelgrote ondernemingen bogen op een uitstekende staat van dienst. Elk jaar doen meer dan 10.000 kleine en middelgrote bedrijven een beroep op NetApp om te voorzien in hun storagebehoeften.
* De strategie van NetApp om gebruik te maken van diverse groeipaden heeft een belangrijke rol gespeeld bij het uitbreiden van het indrukwekkende succes van de onderneming in het segment van kleine en middelgrote bedrijven.
* Een sleutelonderdeel bij deze strategie wordt gevormd door het uitgebreide netwerk van kanaalpartners die met NetApp samenwerken. Zij treden op als adviseurs voor kleine en middelgrote bedrijven en geven NetApp toegang tot deze klanten.
* Dankzij de verbeterde productportefeuille-, prijsstellings- en pakketopties van NetApp die voor kleine en middelgrote bedrijven zijn geoptimaliseerd, kunnen partners van NetApp de beste technologien en oplossingen aanbieden. Hierdoor kunnen hun eigen bedrijven groeien, neemt de winst toe en wordt klanten de weg naar succes gewezen.
* De Maia Strategy Group heeft onlangs een wereldwijde enqute gehouden onder kanaalpartners die deel uitmaken van het NetApp Partner Program en die ook samenwerken met andere storageleveranciers. De resultaten waren:
* De ondervraagde partners kiezen voor NetApp vanwege het sterke waardevoorstel dat de technologie van NetApp inhoudt voor kleine en middelgrote klanten.
* Volgens deze partners biedt NetApp in vergelijking met andere leveranciers een superieure technologie voor kleine en middelgrote bedrijven.
* Het onderzoek liet ook zien dat partners de producten van NetApp als zeer concurrerend voor het middelste en bovenste segment van de markt van kleine en middelgrote bedrijven beschouwen, waarbij ze de flexibiliteit en aanpasbaarheid over het volle systeemspectrum aanwijzen als sleutelvoordelen van de oplossingen van NetApp. Ondersteunende citaten

* Chelo Picardal, chief technology officer, Gemeente Bellevue, Verenigde Staten
* "Als groeiende, bloeiende metropool met 35% jaarlijkse datagroei en beperkte resources probeert de Amerikaanse stad Bellevue voortdurend meer te doen met minder middelen en het meeste uit haar IT-investeringen te halen. Dankzij de storageoplossing van NetApp kunnen we voldoen aan toenemende bedrijfsbehoeften, ook bij een kleiner budget. NetApp heeft gezorgd voor uitstekende prestaties, schaalbaarheid en efficiency, waardoor we betere service kunnen aanbieden aan onze klanten: de gemeenteafdelingen die onze groeiende bevolking van meer dan 122.000 inwoners bedienen."
* Tim Torres, Vice President Technical Operations, Merced Systems
* "Ons IT-personeel bestaat uit een heel klein team IT-generalisten die meerdere functies binnen de organisatie ondersteunen. Omdat ons bedrijf voortdurend groeit, hanteren we gebruiksgemak, betrouwbaarheid en automatisering als sleutelcriteria bij het kiezen van de technologien die we nu en in de toekomst gebruiken. NetApp heeft in al deze behoeften voorzien en heeft krachtige mogelijkheden, schaalbaarheid en flexibiliteit geleverd waarmee we kosten kunnen beheersen, onze investeringen kunnen maximaliseren en het optimale rendement realiseren."
* Ken Danila, IT operations manager, VHB

* "Bij VHB zijn we er primair op gericht, onze klanten te helpen bij het oplossen van de meest complexe problemen op het gebied van transport, landinrichting en milieu-infrastructuur en -inrichting. De storageoplossingen van NetApp vormen de brug tussen de twee belangrijkste activa voor het succes van ons bedrijf: onze mensen en onze data. Kiezen voor NetApp is een van de beste beslissingen die ik bij VHB heb genomen, en NetApp heeft een uitstekende oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven op de markt gebracht die eenvoudig, schaalbaar en aantrekkelijk geprijsd is."
* Julie Parrish, Senior Vice President Global Partner Sales, NetApp
* "Het succes van NetApp in het segment van kleine en middelgrote bedrijven is te danken aan onze sterke en langdurige samenwerkingsverbanden. Met de aankondiging van vandaag combineert NetApp krachtige oplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven met het beste partnerprogramma in de branche, waardoor kansen ontstaan voor partnersucces: nu en in de toekomst." Beschikbaarheid en prijsstelling
In het kader van de aankondiging hanteert NetApp nieuwe, lagere prijzen voor zowel de FAS2040 als de FAS2240. Hierdoor nemen zowel de waarde als de besparingen op de lange termijn toe en kunnen klanten hun bedrijf laten groeien terwijl ze binnen het storagebudget blijven. De systemen uit de FAS2000-serie van NetApp zijn al verkrijgbaar voor minder dan 4.999,- en kunnen vandaag al worden besteld via het wereldwijde netwerk van NetApp met geautoriseerde resellers, distributeurs en systeemintegrators. Kijk voor meer informatie op www.netapp.com/nl/how-to-buy/.

Aanvullende resources

* Lees meer over oplossingen van NetApp voor kleine en middelgrote bedrijven op: http://www.netapp.com/nl/solutions/midsize/
* Lees meer over de productportefeuille van NetApp voor kleine en middelgrote bedrijven:http://media.netapp.com/documents/midsize-business-portfolio-brochure.pdf
* Bekijk de video van de IT-survivalgids: www.netapp.com/nl/solutions/midsize/
* Bekijk de News Show van NetApp voor wetenswaardigheden, interviews, tips en interessante nieuwtjes: http://www.netapp.com/nl
* Beluister de bijdrage van Julie Parrish over het succes van NetApp op de markt: blogs.netapp.com/julie
* Kom in contact met deskundigen van NetApp en storagekenners in de NetApp-community: http://communities.netapp.com/community/products_and_solutions/efficient_it
* Volg NetApp op Twitter: www.twitter.com/NetApp_NL
* Sluit u aan bij NetApp op Facebook: www.facebook.com/NetApp
* Bekijk NetApp-video's op YouTube: www.youtube.com/NetAppTV
* Kom in contact met NetApp op LinkedIn: www.linkedin.com/groups?about=&gid=111681

Over NetApp
NetApp biedt innovatieve oplossingen voor storage- en datamanagement, die u helpen om buitengewone doorbraken en kostenbesparingen te realiseren. Ontdek onze passie om uw business vooruit te helpen. Go further, faster op www.netapp.com/nl.

Deel: ' NetApp presenteert nieuwe productportefeuille voor bedrijven '
Lees ook