Persbericht

NetApp versterkt EMEA-management met aanstelling van twee nieuwe VP's Nick Thurlow gepromoveerd tot VP Sales EMEA en Eric Sémanne aangesteld als VP Marketing EMEA

Schiphol-Rijk, 6 november 2008 - NetApp breidt het EMEA-managementteam uit met twee nieuwe VP's. Nick Thurlow is gepromoveerd tot Vice President Sales EMEA. Eric Sémanne is benoemd tot Vice President Marketing EMEA.

Thurlow is sinds 2000 in dienst bij NetApp en wordt nu verantwoordelijk voor alle indirecte en directe sales-activiteiten in de EMEA-regio. Hij gaat klanten in deze regio stimuleren om een maximale bedrijfsimpact te realiseren door de inzet van NetApp's storage- en datamanagement-oplossingen. Sémanne is afkomstig van Dell en wordt verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten van NetApp in EMEA. In zijn nieuwe rol zal hij nauw samenwerken met het EMEA-salesteam. Dit om de relatie tussen beide sleutelafdelingen te versterken met als doel om NetApp's marktpositie en merk in de regio verder te verstevigen. Thurlow en Sémanne rapporteren beiden direct aan Andreas König, Senior Vice President & General Manager EMEA.

"Het zijn spannende tijden voor NetApp in EMEA nu we continu momentum opbouwen door klantsuccessen. Door deze twee strategische aanstellingen kunnen we onze hardware-, software- en dienstenportfolio beter positioneren. Hetzelfde geldt voor onze end-to-end storage- en datamanagement-oplossingen die in alle bedrijfsbehoeftes van klanten in de regio voorzien", zegt Andreas König, Senior Vice President & General Manager EMEA. "Zowel Nick als Eric zijn ideale kandidaten voor deze uitdagende posities. Ze combineren sterke ervaring en marktkennis met het talent om samen te werken met andere teams binnen de organisatie. Hierdoor hebben wij alle vertrouwen in hun bekwaamheid om cross-functionele campagnes uit te voeren en de bedrijfsvoordelen en technische innovaties die NetApp onze klanten biedt effectief te communiceren."

Nick Thurlow trad in 2000 in dienst bij NetApp als manager van de EMEA NetCache-afdeling. Vervolgens gaf hij vanaf 2001 leiding aan het EMEA channel-salesteam. Sinds 2003 is hij opgeklommen binnen NetApp's Professional Services-divisie, meest recent in de rol van Vice President Global Services EMEA. Voordat hij bij NetApp in dienst kwam was hij werkzaam voor HP, voornamelijk in verschillende sales- en managementposities. Thurlow heeft een academische titel in Computer Science van de Universiteit van Aston in Birmingham.

Eric Sémanne heeft jarenlange ervaring met het aansturen van marketingprogramma's bij aansprekende bedrijven. Recent bekleedde hij verschillende lokale en regionale senior marketingfuncties bij Dell. Voordat hij bij Dell in dienst trad, werkte hij in verschillende sales- en marketingposities bij Sun Microsystems Frankrijk en Apple Computer Europe. Hij heeft een academische titel in Computer Science van de Universiteit van Californië en een MBA-titel van EM Lyon in Frankrijk.

(411 woorden)

Deel: ' NetApp versterkt EMEA-management met aanstelling van twee nieuwe VP's '


Lees ook