Ingezonden persbericht

Netmining aanwezig op Amerikaanse IT-beurs Comdex

Leuven (België), 24/09/2001

Netmining, de Leuvense ontwikkelaar van software voor e-Business Intelligence, presenteert zichzelf tussen 12 en 16 november aan de Amerikaanse markt via een aanwezigheid op de vakbeurs Comdex Fall 2001 in Las Vegas. Die eerste deelname aan de beurs kadert in de Amerikaanse expansie-ambities van Netmining.

Comdex is een van 's werelds grootste IT-vakbeurzen. Er worden 35.000 aanwezigen verwacht uit meer dan 130 verschillende landen. Netmining is er terug te vinden op stand S246 (Sands Expo) en zal er worden vertegenwoordigd door Maarten Van Laere, de ceo, en Filip Lauweres, een van de mede-oprichters van het bedrijf. Het belangrijkste onderdeel van de beurs wordt voor Netmining de live-demonstratie van HitsIntoLeads. Dat is een softwaretoepassing die gegevens over websitebezoekers verzamelt en verwerkt tot informatie die bruikbaar is voor commerciële prospectie naar bedrijven.

"De deelname aan Comdex Fall 2001 is voor ons belangrijk om voet aan wal te krijgen op de Amerikaanse markt. We ambiëren in die markt vooral naambekendheid en willen ook potentiële klanten en partners aantrekken", zegt Maarten Van Laere. "De Amerikaanse markt is geen totaal onbekende voor ons. Eerder dit jaar voltooiden we reeds met succes projecten bij de Amerikaanse onderneming Lexmark, in het kader van een wereldwijd contract, en de Amerikaanse vestiging van Zurich Financial Services."

| END |

Journalisten: voor meer informatie gelieve contact op te nemen met

- Eef De Vos, NewsEnginePR
Tel.: +32-3 260 96 46 / Fax: +32-3 237 23 25 / e-mail: eef.devos@newsenginepr.com

- Maarten Van Laere, Netmining
Tel.: +32-16 39 48 10 / Fax +32-16 39 48 16 / e-mail: pr@netmining.com
Over Comdex
Meer informatie over Comdex Fall 2001 is terug te vinden op http://www.key3media.com/comdex/fall2001
Over Netmining
Netmining is gevestigd in Leuven en werd in januari 2000 opgericht door Maarten Van Laere en Filip Lauweres. De onderneming ontwikkelt en verkoopt oplossingen waarmee niet-technici ruwe beschikbare data (uit databanken en over internetgedrag) omzetten naar informatie die ze kunnen gebruiken bij managementbeslissingen. Deze vorm van kennis is een onderdeel van 'e-Business Intelligence'. Netmining ging van start als enige 'Certified Consulting Partner' van Business Objects in de Belux-regio voor WebIntelligence, en als distributeur van Accrue Software voor Belux en Frankrijk. Op vraag van verschillende klanten bouwde Netmining eigen oplossingen rond de producten van Business Objects en Accrue, die ze daarna opnam in haar algemeen aanbod. Momenteel biedt het bedrijf vier eigen producten aan: Netmining Reporter, de eCampaign Manager, Netmining Translation Server en HitsIntoLeads. De onderneming bedient klanten uit de IT- en
telecomsector, het bank- en verzekeringswezen, de productiesector en de overheid. Op de klantenlijst prijken grote namen als Belgacom, Artesia, Alcatel, Compaq Europe, Cisco Systems Europe, Europay, Electricité De France, 3M Europe, Merant Europe en Zurich Financial Services (VS). Meer informatie kan u vinden op www.netmining.com. Ref.:NET0015-1931F6

Zoekwoorden:

Deel: ' Netmining aanwezig op Amerikaanse IT-beurs Comdex '
Lees ook