NetPacks: kosteloos je website actualiseren en onderhouden.

Datum: 14 juli 1999

Wat is een NetPack
Een NetPack is feitelijk niets anders dan een gewone website, functioneel ingericht en geond op het bedrijf waar deze site voor bedoeld is. De vormgeving van een NetPack is vrij en wordt in overleg met de klant bepaald. Het grote verschil tussen een gewone website en een NetPack zit vooral in het beheer en onderhoud. Met een NetPack kan men, zonder tussenkomst van derden, zelfstandig de Internetpagina's actualiseren met de laatste informatie en voorzien van de meest recente foto's. Dit beheer kan volledig online: iedere medewerker kan vanaf de eigen PC op het werk, of vanuit huis, met een webbrowser (liefst vanaf Internet Explorer 5.0)aan de slag.

Voordelen op een rijtje.

- Altijd up-to-date 24 uur per dag, 7 dagen in de week
- Kosteloos in beheer en onderhoud

- Onafhankelijk van derden

- Geen HTML-kennis nodig

- Eenvoudig in gebruik

- Modulair uitbreidbaar

- Betaalbaar

- All-in prijs

Demosites
Op dit moment hebben we drie NetPacks beschikbaar voor demo doeleinden, te weten: www.netpacks.nl/auto (Autodealers kunnen hun occasions aanbieden via Internet) www.netpacks.nl/uitzend (Uitzendbureaus kunnen zelfstandig vraag en aanbod online brengen) www.netpacks.nl/makelaars (Makelaars zijn up-to-date met het meest recente woningaanbod)

De bezoeker van een demosite kan via de knop 'NetAdmin'' toegang krijgen tot het onderhoudgedeelte. En kan dan zelf uitproberen hoe uitgekiend en gebruikersvriendelijk een NetPack werkt

Voor eventuele vragen zijn we bereikbaar op 020 4933330 of per e-mail netpacks@netconsorts.nl

Veel plezier!

NetConsorts
Kijk op Internet

Organisatie: NetConsorts

adres: tt Melissaweg 27c

postcode: 1033 SP

woonplaats: Amsterdam

Telefoon: 020 4933330

email: netpacks@netconsorts.nl

Deel: ' NetPacks kosteloos website actualiseren en onderhouden '
Lees ook