Ingezonden persbericht

NeTTies verzendt editie 250 van het e-zine

ANTWERPEN, 20020526 -- Het e-zine NeTTies is in feeststemming: de kaap van 250 edities werd gerond. Opgestart in december 1997 met enkele tientallen lezers, kan het e-zine momenteel bogen op een lezerspubliek van bijna 8.000 abonnees.

De NeTTies-nieuwsbrief is in vijf jaar uitgegroeid tot een buitenbeentje binnen de Nederlandstalige e-zines. Is het omdat het e-zine, in deze woelige dot-com tijden nog steeds gratis is, zelfstandig en non-commercieel, volledig het werk van vrijwilligers? Of omdat het e-zine niet enkel de grote nieuwspunten brengt, maar ook het alternatieve nieuws? Misschien is het wel omdat het e-zine nog altijd een persoonlijk accent heeft door het enthousiasme van de medewerkers? Of speelt het feit mee dat de redactie in handen is van een vrouw, waar de cyberwereld al te vaak beschouwd wordt als een mannenwereld?

Hoe het ook zij: het e-zine wordt elke week warm verwacht door duizenden lezers. Nieuwe lezers melden zich bij de abonneedienst aan omdat zij het magazine gelezen hadden bij familie of vrienden - NeTTies roert nu eenmaal niet de grote trom. Bestaat er eigenlijk een eerlijkere vorm van aanbeveling dan de mond-tot-mond reclame, zelfs in de virtuele wereld?

De NeTTies-nieuwsbrief verschijnt elke week, in tekst en in opgemaakte (html) versie. Wie wil kan zich bovendien inschrijven op een dagelijkse update. De abonnees krijgen gratis nieuws en tips over computers en internet: algemeen nieuws, maar ook informatie over nieuwe soft- en hardware; tips voor (legale) muziek die op het internet te beluisteren valt; een signalering van interessante sites; tips voor computer- en internetgebruik, voor share- en freewareprogramma's.

Op het onderstaande adres vindt u een exemplaar van de feesteditie nr. 250. Zo kan u zich zelf een beeld vormen van het e-zine. Mogen wij u vragen even aandacht te schenken aan de jubileum-editie van NeTTies?

https://www.netties.be

Het volledige archief van NeTTies (nummers 1-250) vindt u: https://www.dma.be/p/netties/ (rubriek Archief)

Deel: ' NeTTies verzendt editie 250 van het e-zine '
Lees ook