Netwerken zonder vrees met de 'IJsbreker'


UTRECHT, 20111007 -- Badge2Match lanceert een low-cost versie van zijn intelligente interactieve badge. De nieuwe low-cost versie is een leuke en effectieve ijsbreker voor deelnemers aan een (netwerk) bijeenkomst of congres. Voor de prijs van een glas wijn kunnen deelnemers aan een bijeenkomst gebruik maken van deze interactieve badge. Ook deze badge licht op bij een match.

Het contact leggen tijdens een bijeenkomst blijft voor velen een obstakel. De "IJsbreker" zorgt ervoor dat deze vervelende drempel op een leuke manier verdwijnt en dat mensen met vertrouwen op elkaar afstappen. De "IJsbreker" is een interactieve badge die geprogrammeerd is aan de hand van interesse gebieden. Dit kan van alles zijn zoals bijvoorbeeld voetbal, cultuur of een zakelijk onderwerp. Deelnemers selecteren bij binnenkomst een onderwerp waarover ze willen praten en pakken een van de daarbij behorende badges. Tijdens de bijeenkomst lichten de "matchende" badges op in dezelfde kleur en zo weten de deelnemers met wie ze een match hebben.

Onno Bos van Badge2Match: "Veel mensen vinden het nog steeds lastig om op een ander af te stappen, zeker voor een zakelijk gesprek. Met deze nieuwe versie van de Badge2Match wordt het contact leggen tussen deelnemers veel leuker en makkelijker:'wij matchen!'. Deelnemers hebben meteen een onderwerp om een gesprek mee te beginnen. Eenvoudiger kan het niet zijn om het eerste contact te leggen. De belangrijkste verschillen met de volledige versie van de Badge2Match zijn dat het gebruik van de IJsbreker geen voorbereiding vergt van de organisator en de deelnemer, dat het op zeer korte termijn ingezet kan worden en zeker in deze tijd niet onbelangrijk dat de prijs ervan slechts een paar Euro per deelnemer bedraagt".

Badge2Match is winnaar van de ICT innovatie award 2009 "De Broos van Erp prijs". Badge2Match levert innovatieve diensten voor events, zoals de event app "App2Match" en de interactieve netwerk badge die oplicht bij een match. Deze diensten worden onder andere geleverd in USA, Duitsland, Frankrijk, Engeland en de Benelux.


Deel: ' Netwerken zonder vrees met de 'IJsbreker' '
Lees ook