Vereniging FME-CWM

NEVAT T&U-congresNa het zeer geslaagde Nationale Toelevering- en Uitbestedingscongres van vorig jaar presenteert de Nederlandse Vereniging voor Algemene Toelevering (NEVAT) op donderdag 4 oktober 2001 voor de tweede keer een allesomvattend programma over de Nationale T&U Agenda. De T&U Agenda is een gezamenlijke toekomstverkenning van toeleveranciers en uitbesteders met de focus op het jaar 2005. Het speciaal voor toeleveranciers en uitbesteders (T&U) bestemde congres wordt gehouden in het Evenementencentrum Hart van Holland in Nijkerk.

Tijdens het congres komen de volgende onderwerpen aan de orde:

De Nationale T&U Agenda
Toeleveranciers en uitbesteders kunnen zich tijdens congres volledig oriënteren op de nieuwste inzichten die de Nationale T&U Agenda heeft opgeleverd. Toekomstscenario's voor verschillende sectoren van de toeleveringsindustrie passeren de revue. Daarnaast wordt ruim aandacht besteed aan de wijze waarop (kern)competenties van toeleveranciers kunnen worden beoordeeld en verbeterd. Daarbij komt de Demand Chain Navigator aan de orde: Een nieuw instrument voor de tweezijdige beoordeling van de samenwerking tussen uitbesteder en toeleverancier.

Nieuw is ook de Internet-variant van het Self Assessment voor toeleveranciers. Dit instrument stelt toeleveranciers in staat zichzelf op eenvoudige wijze te beoordelen aan de hand van concrete kenmerken in hun organisatie waardoor het werkt als meetlat en routeplanner voor verbeterprojecten.

T&U spotlight: risicomanagement in leveranciersnetwerken Als speciale gast is professor Veli-Matti Virolainen van de Technische Universiteit van Lappeenranta in Finland uitgenodigd. Hij spreekt over risicomanagement in toeleveringsnetwerken en presenteert de conclusies van zijn onderzoek op dit gebied. Zijn lezing wordt aangevuld met de visie van twee gerenommeerde marktpartijen (Assembleon en Philips Enabling Technologies Group).

Interactief overleg tijdens de T&U workshop
Deelnemers aan het Nationale T&U congres kunnen meedoen aan een GroupSystems sessie waarin een aantal hot issues worden behandeld. GroupSystems is een elektronisch vergadersysteem waarbij individuele opinies van deelnemers in zeer korte tijd kunnen worden samengevoegd en geordend. Deze issues vormen tevens de rode draad in de nationale T&U top.

De nationale T&U top
Discussie tussen opinieleiders uit de T&U wereld over o.a. het nut en de noodzaak van prestatiebeoordeling en competentie-ontwikkeling in industriële ketens.

E-commerce in de keten
Vorig jaar werd tijdens het Nationale T&U congres een spraakmakende case rondom het elektronisch uitbesteden gepresenteerd. Een 'round-up' op het gebied van elektronische veilingen met veel tips voor toeleveranciers én uitbesteders.

De nationale T&U barometer
Deelnemers ontvangen, voorafgaande aan het congres, per e-mail een wachtwoord waarmee via internet een mening kan worden gegeven over de conjunctuur in de T&U markt. De resultaten worden tijdens het congres gepresenteerd en geanalyseerd.

De nationale T&U expositie
Op de expositie kunnen bezoekers kennismaken met de specialismen van de top van de Nederlandse maak- en engineeringindustrie.

Het nationale T&U diner
Het Nationale T&U congres wordt afgesloten met een culinair festijn.

NEVAT organiseert het Nationale T&U congres in samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Inkoopmanagement (NEVI), adviesbureau Berenschot, het ministerie van Economische Zaken, de Vereniging FME-CWM, de brancheorganisatie Holland Elektronika en de Jaarbeurs Exhibitions & Media.

Inschrijven

Inschrijven voor het Nationale T&U congres kan via:

NEVAT, telefoon 079 - 353 13 00, e-mail: info@nevat.nl

Kosten van deelname bedragen 445,= (202,= Euro) excl. BTW per persoon voor leden van NEVAT of NEVI. Niet-leden betalen 645,= (292,25 euro) excl. BTW per persoon. Congresmap en deelname aan het Nationaal T&U diner zijn inbegrepen. Een impressie van het T&U-congres van vorig jaar vindt u op https://www.nevat.nl/html_nl/SIA/SIA_tu2/sia_tu2.htm< /A>

---

Deel: ' NEVAT T&U-congres in Nijkerk '
Lees ook