New Horizons Worldwide reorganiseert in Nederland

CONSHOHOCKEN, PENNSYLVANIA--(BUSINESS WIRE)-- 20100428 --

Het in de V.S. gevestigde New Horizons, het grootste bedrijf ter wereld op het gebied van IT-opleidingen, met 300 vestigingen in 70 landen, heeft aangekondigd dat het met ingang van vandaag de franchise-overeenkomsten van NH Corporate Training BV heeft beëindigd. Dit bedrijf exploiteert opleidingscentra in Amsterdam en Rotterdam, alsmede filialen in Zwolle, Den Haag, Groningen en Breda, die niet langer New Horizons centra zijn.

Het bedrijf kondigde met plezier aan dat het binnen 6 tot 8 weken zal heropenen in Amsterdam, Rotterdam en de omringende markten en een nieuwe overeenkomst heeft gesloten met zijn Utrechtse franchisenemer, NHCLC Beheer BV, geleid door Erik Boersma, voor het runnen van de franchise in die gebieden. In de nieuwe vestigingen zal worden gewerkt met New Horizons eigen, bekroonde Mentored Learning™ (Walk-In) leermethode en andere spraakmakende producten en programma’s, waarvoor gebruik wordt gemaakt van de allermodernste opleidingscentra. Het publiek zal worden geïnformeerd over de voortgang van deze plannen.

De vestigingen van New Horizons in Utrecht en Eindhoven, waaronder filialen in Apeldoorn, Elsloo en Cuijk, worden gerund op basis van verschillende franchise-overeenkomsten met een andere eigenaar dan NH Corporate Training BV. Hier verandert niets. Deze vestigingen blijven New Horizons opleidingen van hoge kwaliteit geven.

“Nederland is altijd een belangrijke markt geweest voor New Horizons”, aldus Darius Shey, Group Vice President International, New Horizons Worldwide. “De afgelopen tien jaar hebben we onze klanten hier de hoogste kwaliteit New Horizons opleidingen geboden en we blijven ons inzetten om dat te blijven doen. We waarderen hun geduld terwijl wij werken aan deze reorganisatie.”

Neem voor meer informatie contact op met New Horizons Worldwide op infonl@newhorizons.com of bezoek onze wereldwijde website www.newhorizons.com.

Over New Horizons Computer Learning Centers

Met meer dan 300 centra in 70 landen is het in de V.S. gevestigde New Horizons Worldwide Inc. (Pink Sheets: NWRZ) het grootste bedrijf ter wereld op het gebied van IT-opleidingen. Via een geïntegreerde leerbenadering die verzekert dat nieuwe kennis kan worden toegepast op situaties in de dagelijkse praktijk, levert New Horizons een volledige reeks technologie- en bedrijfsvaardigheden van basistoepassing en desktopproductiviteits-tools tot complexe en geïntegreerde zakelijke systemen. New Horizons blijft zijn aanbod, vestigingen en oplossingen uitbreiden om te voldoen aan de groeiende eisen die worden gesteld aan organisaties en hun werknemers. Bezoek voor meer informatie onze wereldwijde website op www.newhorizons.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
New Horizons Worldwide, Inc.
Mark Tucker, Vice President, Marketing
New Horizons Computer Learning Centers, Inc.
+1-714-940-8201

mark.tucker@newhorizons.com

Ticker_symbol NQB:NWRZ

Deel: ' New Horizons Worldwide reorganiseert in Nederland '
Lees ook