Ingezonden persbericht


PERSBERICHT 2 februari 2011

film NEW KIDS TURBO in het duits
"Niemand fickt mit maaskantje"

Vanaf donderdag 4 februari draait in diverse Nederlandse bioscopen de Duitstalige versie van New Kids Turbo. Door de enorme populariteit van New Kids in buurland Duitsland en de vraag naar een Duits gesproken versie van de film door zowel Duitse als Nederlandse fans, heeft producent Eyeworks besloten de film na te synchroniseren. De New Kids hebben de film zelf ingesproken en regisseurs Steffen Haars en Flip van der Kuil zijn erg positief over het resultaat: "Wij vinden de Duitse filmversie nog grappiger dan de Nederlandse!"

De film
De crisis heeft toegeslagen. En ook de hangjongeren Gerrie, Richard, Rikkert, Robbie en Barrie in het Brabantse dorpje Maaskantje zijn hiervan de dupe. Door misverstanden zijn ze hun banen kwijtgeraakt, en zelfs nog erger; hun uitkeringen zijn stopgezet. Met slechts één logische oplossing, nergens meer voor betalen, loopt alles uit de hand. New Kids Turbo is een absurd verhaal met een belachelijk hoge grapdichtheid. New Kids Turbo heeft in Nederland in een recordtijd al meer dan 1 miljoen bezoekers getrokken. Dat is niet onopgemerkt gebleven in Duitsland. Voor de Duitse filmversie is veel interesse en wordt er op dit moment onderhandeld met diverse partijen.

New Kids Turbo werd geproduceerd door Eyeworks Film & TV Drama (Komt Een vrouw Bij De Dokter, De Gelukkige Huisvrouw, Dik Trom) in samenwerking met Inspire Pictures, Dutch Media, Comedy Central en 100% Halal. --Einde bericht--

Zoekwoorden:

Deel: ' New Kids Turbo in het Duits Niemand fickt mit Maaskantje '


Lees ook