New York Kerstmis Bake Off in de Snorfabriek


UTRECHT, 20171201 -- Een Candy Cane Cookie, een Snowflake met zure room of een Coconut Macaroon. Tijdens de Snor Kerstmarkt op 10 december in de Snorfabriek kan iedereen zijn bakkunsten showen. Maak een recept uit het nieuwe boek van Uitgeverij Snor: New York Kerstmis Bakboek, neem het mee naar de Snorfabriek en laat het de deskundige jury proeven. De winnaar van de bakwedstrijd gaat naar huis met een overnachting in Hotel New York in Rotterdam voor 2 personen.

[New York Kerstmis Bake Off in de Snorfabriek] Jury
De jury van de New York Kerstmis Bake Off bestaat uit Monique van Loon, culinair schrijver en Hoofdredacteur Culy.nl, Beanca de Goede, culinair redacteur Margriet, Matthijs Schippers, mede-auteur van Extreem Beleggen, een boek over boterhammen en in het dagelijks leven Digital- en Visual Design Specialist en Lisa Kuijvenhoven, bakliefhebber van De Wereld van Snor.

Deelnemers aan de Bake Off kunnen van 13.00 tot 13.30 uur hun baksel aan de jury laten proeven. De hele dag kan het publiek proeven van alle baksels en haar oordeel vellen. Om 14 uur maakt de jury de eerste, tweede en derde prijs bekend. Woensdag 13 december maakt Uitgeverij Snor de winnaar van de publieksprijs bekend.

New York Kerstmis Bakboek
Alles mag gebakken worden, zolang het recept maar uit het New York Kerstmis Bakboek komt. Hierin staan recepten van Lisa Nieschlag en Julia Cawley voor kerstkoekjes, taarten, New Yorkse ontbijtrecepten, afgewisseld met sfeerfoto’s, alles in de New Yorkse kerstsfeer natuurlijk.

Kerstmarkt Snorfabriek
De Bake Off vindt plaats tijdens de Kerstmarkt in de Snorfabriek. Kerstcadeaus shoppen, dansen, eten, drinken, kerstbomen scoren, selfies maken in de nepsneeuw, kerststukjes maken, luisteren naar kerstmuziek, kersttafelstylingworkshop en nog veel meer andere staan op het programma. Daarnaast is er een uitverkoopveiling waar artikelen worden geveild die de Snorfabriek in de loop van het jaar heeft verzameld.

Over de Snorfabriek
De Snorfabriek heeft een jaar lang in de leegstaande oude Bovenbouwwerkplaats van NS mogen laten zien wat voor gezelligs ze in huis heeft. Begin 2018 maakt de Snorfabriek plaats voor het woningbouwproject Wisselspoor.


Wat: New York Kerstmis Bake Off
Wanneer:
10 december 2017
Tijden
: 13.00 tot 13.30 uur, bekendmaking winnaar: 14.00
Waar
: Snorfabriek, 2e Daalsedijk 14a (t.o. 151), Utrecht


www.dewereldvansnor.nl


Deel: ' New York Kerstmis Bake Off in de Snorfabriek '
Lees ook