Tulip Computers NV

PERSBERICHT

NEWLEVEL.NL PARTNER IN INTERNATIONAAL NETWERK VAN GLOBAL LEARNING ALLIANCE

Hedel, 24 september 2001

NewLevel.nl bv educenter (NewLevel.nl) is partner geworden van het internationale trainingpartner netwerk van Global Learning Alliance (GLA) en heeft daardoor de mogelijkheden internationale trainingsprojecten in te vullen of uit te besteden.

Recentelijk heeft Newlevel.nl het contract ondertekend voor deelname als partner aan de GLA. NewLevel.nl zal voor GLA in internationale projecten de technische trainingen voor haar rekening gaan nemen. Het partnernetwerk van GLA heeft een wereldwijde omvang en is vooral gericht op het invullen van projecten met betrekking tot kennisoverdracht van de Fortune 500 bedrijven. Voor Nederland neemt Newlevel.nl een prominente rol in.

De kracht van strategische samenwerking
Door de toenemende globalisering, maar tegelijkertijd lokale invulling van trainingsprojecten is het noodzakelijk krachten te bundelen. Multinationals willen de kennis van hun medewerkers wereldwijd op een competitief en vergelijkbaar niveau krijgen en dit ook behouden. Het uitbesteden van internationale opleidingstrajecten groeit explosief. Doordat cursusinstituten via de GLA hun krachten bundelen, kan invulling gegeven worden aan de complexe (internationale) vraag van multinationals. De daadwerkelijke uitvoering vindt vervolgens plaats op lokaal niveau.

"Wij geloven in een partnernetwerk. In deze netwerkeconomie kun je door middel van partnering snel schakelen bij grote internationale projecten. Dergelijke projecten zijn door geen enkel cursusinstituut alleen in te vullen. Door samen te werken en elkaar datgene te laten doen waar men sterk in is wordt het partnernetwerk versterkt. Door de GLA kunnen we invulling geven aan de visie: 'Think Global, Act Local'", aldus Hans Mestrum, directeur Newlevel.nl. "Wij concentreren ons nog steeds op zowel het open cursusrooster, projecten op locatie als e-learning via internet. Dat geeft de GLA de mogelijkheid flexibel in te spelen op de vragen van internationale klanten met een Nederlandse vestiging."

"GLA is een sterk groeiend partnernetwerk dat is ontstaan uit de European Training Group. Grote internationale opleidingsprojecten is ons handelsmerk. Door toegewijde partners zoals NewLevel.nl zijn wij in staat dit soort projecten in te vullen. Newlevel.nl is een kwalitatief hoogwaardige partner van het eerste uur in Nederland die het belang inziet van het bundelen van krachten, zodanig dat internationale klanten er profijt van hebben', aldus Alfred Remmits directeur Global Learning Alliance.

Over GLA
De Global Learning Alliance (GLA) biedt geïntegreerde educatie oplossingen aan multinationals, gebruik makend van een innovatieve mix van e-learning, Computer Based Trainingen (CBT) en klassikale trainingen. Doormiddel van het GLA netwerk (een wereldwijde federatie van toonaangevende trainingscentra), levert de GLA haar educatieve programma's bijna overal ter wereld. GLA valt onder de Global Learning Systems groep.

Global Learning Systems (GLS) biedt volledig geïntegreerde maatwerk, e-learning oplossingen overal, altijd, op elke mogelijke manier en in verschillende talen. GLS is gespecialiseerd in het ontwikkelen en toepassen van educatieve content in multimedia en web-based formaten, gebruik makend van eigen educatie en e-learning consultancy, multimediaontwikkeling en videoproducties van televisieomroep kwaliteit. Als koploper in ontwikkeling van educatietechnologieën is de GLS absoluut de 'uitvinder van toekomstige educatie'.

Het NewLevel.nl bv educenter is een vooruitstrevend opleidingscentrum voor IT-professionals dat is ontstaan uit het Tulip Computers Education Center. NewLevel.nl is vooruitstrevend vanwege de aanpak en de inzet van moderne technologie, afgestemd op de wensen van de klant. NewLevel.nl is een onderdeel van Tulip Computers N.V., een internationale IT leverancier die servers, deskbound computers, notebooks en communicatieproducten integreert in totaaloplossingen voor de zakelijke IT gebruiker. De aandelen Tulip worden verhandeld op de Effectenbeurs van Amsterdam Exchanges (AEX) sinds 1984.

Deel: ' Newlevel.nl partner van Global Learning Alliance '
Lees ook