Nexenta verhoogt vraag naar OpenStorage-oplossingen

Snelst groeiende opslagleverancier is de keuze bij uitstek voor bedrijven en service providers, en ondersteunt voor virtualisatie en VDI-implementaties

AMSTERDAM--(BUSINESS WIRE)-- 20111011 --

Nexenta Systems, leverancier van OpenStorage-oplossingen, kondigt vandaag een omzetstijging aan van 486 procent voor de eerste drie kwartalen van 2011. Dit is deels te danken aan bekendheid die NexentaStor geniet als de ideale back-end opslagoplossing voor cloud-implementaties en gevirtualiseerde en virtuele desktop infrastructure (VDI) omgevingen. Nexenta heeft dit gedemonstreerd bij grote klanten zoals VMware voor het Hands-on Labs (HOL) tijdens VMworld en omvangrijke VDI-eindgebruikers zoals VESK.

Groei van Nexenta in 2011:

Omzetstijging: Een verhoging van 486 procent; een verdere versnelling ten opzichte van de stijging van 243 procent in dezelfde periode van het vorige jaar.

Expansie van partnerprogramma's: in totaal 256 partners waaronder een onlangs gelanceerde OEM-partner in China.

Kanaalsucces: Partners hebben $225 miljoen aan hardware verkocht met NexentaStor als de softwarecomponent van hun opslagoplossingen. Dit is een stijging van 329 procent ten opzichte van dezelfde periode in 2010.

Talent: Teamuitbreiding met meer dan 100 personen en kantoorvestigingen in Nederland, Zuid-Korea, Groot-Brittanniё en de Verenigde Staten.

Klanten kiezen voor opslag voor VDI:

NexentaStor is gebaseerd op ZFS-technologie en lost storageproblemen op voor VDI, door het leveren van systemen waarvan de prestaties op te schroeven zijn. Door het ondersteunen van hybride storage pooling, lost NexentaStor de IOPS-problemen op die gepaard gaan met VDI en elimineert de uitdagingen van het uitzonderlijk hoge percentage (tot 80 procent) van schrijfacties in een VDI-omgeving. Door de combinatie van NexentaStor en industrie standaard hardware, kunnen klanten de kosten van VDI reduceren met 70 procent in drie jaar tijd, vergeleken met een proprietary storage oplossing.

Vesk, een van de snelstgroeiende UK VDI-aanbieders, had behoefte aan verbeterde IOPS, hogere beschikbaarheid en prestaties. James Mackie, technical director bij VESK, legt uit: “We zagen onmiddellijk de voordelen van Nexenta als technologie binnen de infrastructuur die ons bedrijf ondersteunt. Zo hebben we de technologische problemen opgelost en de kosten van VDI-implementaties verlaagd. Dit draagt bij aan onze snelle groei in deze markt.

VMworld Europe

Tijdens VMworld Europe zal Nexenta een soortgelijke VMware Ready-configuratie demonstreren als op VMworld Las Vegas eind augustus.

De HOL, die wordt geclassificeerd als publieke cloud, wordt gezien als een van de trekpleisters van de conferentie. Het verzorgen van de VMworld Europe HOL betekent het leveren van hoge beschikbaarheid en uitzonderlijke prestaties. In Las Vegas werden 7.9 miljard storage-operaties uitgevoerd door vier NexentaStor Systemen.

“Onze groei blijft zich versnellen omdat we voorop lopen bij een fundamentele verandering in de storagemarkt. Legacy-leveranciers beperken de keuzevrijheid, drijven de kosten omhoog en slagen er niet in om prestaties te leveren. Wij zijn succesvol omdat we oplossingen hebben die speciaal ontworpen zijn voor cloud, virtualisatie en VDI-omgevingen,” zegt Evan Powell, CEO bij Nexenta Systems.

Over Nexenta Systems

Nexenta Systems is wereldwijde leverancier van OpenStorage-oplossingen www.nexenta.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Touchdown PR voor Nexenta Systems
Emily Gallagher
+44 (0) 1252 717040

Nexenta@touchdownpr.com

Deel: ' Nexenta verhoogt vraag naar OpenStorage-oplossingen '


Lees ook