NFP/ FiscFree® winnaar 2016 in Arbeidsvoorwaardenbranche


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 13:55 uur

Rotterdam, 20160225 -- NFP / FiscFree® is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot branchewinnaar 2016 in de Arbeidsvoorwaardenbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering. ‘NFP / FiscFree® wordt algemeen als een van de beste bedrijven op dit gebied gezien en weet haar grote kennis van fiscaal verrekenbare arbeidsvoorwaarden uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

Door de vrije ruimte van de werkkostenregeling volledig te benutten, kunnen werkgevers een forse besparing realiseren. Veel werkgevers laten dit na, omdat ze bang zijn de vrije ruimte te overschrijden, met een forse naheffing tot gevolg. Toch willen werkgevers nog steeds een fietsplan, pc-privéregeling, fitnessregeling, vakbondscontributie of andere voordelige extraatjes via de baas met belastingvoordeel aanbieden. NFP / FiscFree® biedt bedrijven tal van mogelijkheden om hun werknemers op fiscaalvriendelijke wijze te trakteren op een laptop, telefoon, weekendje weg of andere extra’s.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in NFP / FiscFree® een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij NFP / FiscFree®, want zij heeft door wijziging van overheidsregels een nieuwe dienst ontwikkeld. De onderneming heeft bovendien de tijd gevolgd en biedt een volledig gedigitaliseerde dienstverlening.’

Belastingvoordeel  
NFP (officiële naam: Nationale Fiets Projecten) is ruim twintig jaar geleden opgericht volgend op de wetgeving die onder staatssecretaris Vermeend tot stand kwam rond de fiets van de zaak. Meer bewegen en minder energiegebruik in het woon-werkverkeer waren de drivers achter de nieuwe wet, maar ook de trend van vergroening speelde mee. NFP zag een businessmodel in het via bedrijven fiscaal gunstig verkopen van fietsen aan werknemers. De werkgever betaalde de fiets en hield maandelijks een bijdrage in van het brutoloon. Dit levert de werknemer belastingvoordeel op, terwijl de werkgever bespaart op premies omdat er minder bruto te verlonen valt. Het kost de werkgever dus niets. Later heeft NFP haar werkterrein verbreed naar fiscaal verrekenbare secundaire arbeidsvoorwaarden in brede zin.

‘NFP / FiscFree® is werkzaam in een nichemarkt. Door zich te focussen is zij marktleider. Bovendien staat de onderneming bekend om haar uitstekende service, zowel voor werkgever als voor werknemer. Zo biedt zij de werkgever totale ontzorging van alle administratieve en juridische rompslomp die een dergelijk programma voor een bedrijf met zich meebrengt’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

‘NFP / FiscFree® is een hoogwaardig bedrijf dat in de loop der tijd een opmerkelijke positie heeft opgebouwd. Absoluut een specialist op het gebied van fiscaal verrekenbare arbeidsvoorwaarden. Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van NFP een absolute topper in haar wereld. Niet voor niets maken gerenommeerde bedrijven als Ahold, Shell en ASML gebruik van de diensten van NFP. Zeker de terechte branchewinnaar!’, oordeelt de Nominatiecommissie.

Meer informatie: www.fiscfree.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur. 


Deel: ' NFP/ FiscFree® winnaar 2016 in Arbeidsvoorwaardenbranche '
Lees ook