Persbericht 3Com Benelux


3Com

Nieuw, voordelig 3Com U.S. Robotics faxmodem biedt optimale Internet-connectiviteit

Maarssen / Brussel, 11 januari 1999 -- 3Com vereenvoudigt en versnelt Internet-toegang vanaf de PC met het nieuwe en voordelige 3Com U.S. Robotics 56K faxmodem. Het nieuwe modem ondersteunt download-snelheden die tot 80 procent hoger liggen dan die van de gangbare 28.8K modems en biedt consumenten die no-nonsense Internet-toegang willen de mogelijkheid om multimedia-streams, zoals graphics, animaties en geluid, sneller binnen te halen en weer te geven. Het nieuwe faxmodem geeft daarmee een rijkere beleving van de mogelijkheden van het Internet en doet dat voor een aantrekkelijke prijs.

Het 3Com U.S. Robotics 56K faxmodem fungeert als volwaardige fax en maakt het mogelijk om vanuit elke Windows-applicatie op de PC faxen met tekst en illustraties te verzenden. Er kunnen ook faxen worden verzonden en ontvangen terwijl er in andere applicaties wordt gewerkt.

Gebruikers kunnen voor toegang tot het Internet volstaan met een PC, een telefoonlijn, een modem en een abonnement bij een Internet service-provider. Het nieuwe 56K faxmodem is snel en laat zich eenvoudig installeren en gebruiken. Het is uitgerust met een flash-geheugen, wat betekent dat toekomstige functionaliteiten via een simpele download van 3Com's Internet website (www.3com.nl) kan worden toegevoegd.

Het 3Com U.S. Robotics 56K faxmodem is direct leverbaar en kost Dfl. 240,- / Bfr. 4.430,- (verkoopadviesprijzen excl. BTW).

Over 3Com
Met meer dan 200 miljoen gebruikers over de hele wereld heeft 3Com Corporation meer mensen aangesloten op informatiebronnen dan enige andere netwerkleverancier. 3Com levert innovatieve netwerkoplossingen en informatietoegangsproducten voor grote en kleine bedrijven, telecomaanbieders en network service providers, PC-fabrikanten en consumenten. 3Com. More connected. 3Com onderhoudt websites op www.3com.nl en www.3com.be.

Deel: ' Nieuw 3Com U.S. Robotics faxmodem voor Internet '
Lees ook