Beste Fans,

Zoals je al op de website hebt kunnen zien staat de single "Binnen" op 1!!!! En dat nog wel in beide lijsten, zo wel de Mega top 100 als de Rabo top 40. Dus we gaan het millennium uit en ook weer in met een nummer 1 hit.

Allereerst wil ik iedereen bedanken voor de felicitaties en de kaarten die ik op mijn verjaardag ontvangen heb. Ik vind het alijd weer leuk mijn gastenboek te lezen, maar wat ik gisteren allemaal voor aardige boodschappen en felicitaties heb gelezen overtrof mijn verwachting.

We zijn op dit moment druk bezig met de website. In januari moet deze helemaal klaar zijn. Zo kun je een chatbox verwachten. Er komt een uitgebreide fotogallery met heel veel foto's. Je kunt zo direct je vriend of vriendin een kaartje sturen vanaf mijn website, een zogenaamde e-card. Er komt een ideeenbus bij en het wordt mogelijk fragmenten van nummers te downloaden in MP3. Dit alles en veel meer kun je zien op deze website.

Het aftellen is begonnen, 8 Januari komt het nieuwe album "Luid en duidelijk" uit. Kijk voor meer informatie op de website.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne kerst, een knallende eeuwwisseling en een zeer muzikaal 2000!

Groeten Marco Borsato

webmaster@www.borsato.nl

Zoekwoorden:

Deel: ' Nieuw album "Luid en duidelijk" van Marco Borsato '
Lees ook