Nieuw audience response systeem van Nederlandse bodem


Publiek meer betrokken bij presentaties

BREDA, 20140505 -- Sprekers, docenten en (hoog)leraren kunnen hun werkvormen uitbreiden met een vorm die de deelnemers betrokken houdt; het live verzamelen van meningen uit het publiek en het bespreken hiervan.

Met een internetaansluiting of wifi en hun mobiele telefoon of tablet bij de hand, geven de deelnemers in VoxVote hun mening op stellingen van de spreker of beantwoorden zij vragen. De anonieme resultaten verschijnen onmiddellijk op het grote scherm.

De maker van VoxVote, Vincent van Witteloostuyn, vertelt: “Met VoxVote willen we de markt van de audience response systemen betreden vanuit de typisch Nederlandse visie om het gebruik vooral simpel te houden.

Meningen kunnen worden gegeven met de iOS app of met elke browser middels live.voxvote.com.

VoxVote geeft niet alleen mogelijkheden aan een spreker om zijn/haar verhaal te laten aansluiten op het publiek, het geeft ook ruimte aan de behoeften van mensen om (anoniem) hun mening te geven.

Doordat de deelnemers actief bezig zijn met het onderwerp van de presentatie, bereikt de spreker een hoger leereffect. Wat hieraan ook bijdraagt, is de mogelijkheid om na afloop van de presentatie de samenvatting van alle antwoorden per email te ontvangen. De resultaten blijven bewaard bij de spreker, zodat deze weer de basis kunnen vormen voor een andere presentatie of gebruikt kunnen worden in vergelijkingen.


Wie VoxVote wil gaan gebruiken, kan de vragen en stellingen voorbereiden voorafgaand aan de presentatie, maar hij/zij kan ook ter plekke vragen of stellingen invoegen.

De kosten van VoxVote zijn gelieerd aan het aantal presentaties en worden afgeschreven van een bundel met credits.
De eerste tien presentaties zijn gratis. VoxVote proberen? https://designer.voxvote.com


Deel: ' Nieuw audience response systeem van Nederlandse bodem '
Lees ook