Fujifilm

CAPTION:

Nieuw beeldmerk voor nieuwe digitale fotoservice .
.

FDi Digital Imaging Service logo

Met een totaal nieuwe techniek worden foto's met het Fujifilm Frontier 350/370 digitaal lab digitaal afgedrukt een nog betere kwaliteit is het gevolg. Tegelijk zijn er nu meer mogelijkheden zoals prachtige foto's van kleurendia's, zwart-wit foto's van dia's en fraaie foto's van opnamen met digitale camera's. Het Fujifilm Frontier lab combineert niet alleen de twee werelden van conventionele en digitale techniek, met de nieuwe Fdi digital Image Service, uitgevoerd met het Frontier fotolab, wordt in feite de beste service in beide werelden aangeboden.

Van de vanouds bekende 'ontwikkelen & afdrukken' service verandert het service aanbod met een Fujifilm Frontier fotolab drastisch naar een service aanbod dat voor een grote groep van gebruikers interessant is. De Fujifilm Frontier mogelijkheden om digitaal gemaakte of digitaal bewerkte beelden in prachtige, uitstekende reproduceerbare en lang houdbare fotokwaliteit af te laten drukken is interessant voor gebruikers van digitale camera's en bij alle zakelijke, artistieke of representatieve vormen van het gebruik van digitaal gemaakte of digitaal bewerkte afbeeldingen.

De snelheid en het gunstige prijsniveau van Frontier foto afdruk service maken de mogelijkheden zelfs interessant voor professionele fotografen en fotostudio's.
Zelfs wanneer deze al beschikken over high - end bijna- of echte - fotografische afdrukapparatuur is Frontier service interessant, vooral wanneer het gaat om snelheid, grote aantallen en gunstige kostprijs.

Om de nieuwe digitale fotoservice te onderscheiden van de' conventionele fotoservice introduceert Fujifilm een nieuw beeldmerk dat voor- en rond de Fujifilm Digital Imaging Service door Fujifilm en door de eigenaren van een Frontier lab gebruikt gaat worden.

Frontier Digital Imaging Service is nu al beschikbaar bij adressen in Nederland waar het Frontier lab in gebruik is en het aantal adressen zal in de komende tijd flink toenemen.
Over enige tijd zal meer over FDi Digital Imaging Service op de website van Fujifilm Nederland verschijnen.

Informatie Fujifilm Frontier digitaal lab:
www.fuji.nl/DATA_Lab/frontier.htm
Logo's Fujifilm Digital Imaging Service: www.fuji.nl/packshots

Meer informatie:

Dick van Batenburg
productmanager fotofinishing
dickvanbatenburg@fujifilm.nl

Deel: ' Nieuw beeldmerk voor nieuwe digitale fotoservice Fuji '
Lees ook