Ingezonden persbericht

Nieuw blad voor flight simulator liefhebbers: Flight!Zone

Freaks, zijn het, de mensen die zich achter hun PC letterlijk met het hoofd in de wolken wanen. Een nagespeelde vlucht van Schiphol naar LA, zo'n negen uur, beschouwen ze als het ultieme genot. Freaks die vanaf komende donderdag 20 februari een eigen blad hebben. Flight!Zone heet het nieuwe magazine, dat volledige gewijd is aan alles dat met flight simulators te maken heeft.

Uitgeverij HCC Media, bekend van gamesbladen als PC Zone Benelux, PlayNation en GameQuest, lanceert het blad nadat gebleken was dat daar vanuit de doelgroep een enorme behoefte aan was. PC Zone hoofdredacteur Theo Paijmans: 'Als we in een van onze andere bladen aandacht besteedden aan flight simulators, kwamen daar altijd zoveel reacties op, dat we het de moeite waard vonden de mogelijkheden voor een nieuw blad te onderzoeken.'

De uitgeverij had tijdens het opzetten van het blad overigens wel de wind in de zeilen. Een mogelijke concurrent besloot af te zien van een ander blad met hetzelfde onderwerp, de redactie daarvan meldde zich vervolgens bij HCC Media.


--------*--------
Aanvullende info:

--------*--------
Titel :Flight!Zone
Ondertitel :Hét blad voor de flight sim fanaat!
Aantal pagina's :68
Extra :gratis cd-rom
Oplage :11.000 ex.
Winkelprijs :6,60 euro

Uitgeverij :HCC Media bv
E. Jennerstraat 328
Postbus 4460
2003 EL Haarlem

Tel: +31 (0) 23 54 00 00 8
Fax: +31 (0) 23 53 58 02 9

Hoofdredacteur :Matthew Niederberger

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Matthijs M. Dierckx (uitgever) matthijs@hccmedia.nl, of Theo Paijmans (adjunct-uitgever): theo@pczone.nl.

Deel: ' Nieuw blad voor flight simulator liefhebbers Flight!Zone '
Lees ook