Nieuw boek legt snelle weg uit naar verblijfsvergunning V.S. via Investment Visa Program

In Green Card via the Red Carpet door Andrew Bartlett en Stephen Parnell worden de plussen en de minnen beschreven van het EB-5 visumprogramma dat greencards en permanente verblijfsvergunningen biedt voor buitenlanders.

BOCA RATON, Florida.--(BUSINESS WIRE)-- 20100217 --

Green Card via the Red Carpet: A Comprehensive Guide to Immigrating to the U.S. by Investing in an EB-5 Regional Center door Andrew Bartlett en Stephen Parnell geeft cruciale informatie over visumprogramma’s waarbij gebruik wordt gemaakt van het scheppen van banen waardoor buitenlanders in staat zijn om te leven, te werken of van hun pensioen te genieten in de Verenigde Staten.

Volgens Bartlett en Parnell, is een van de snelste en veiligste wegen om een permanente verblijfsvergunning te krijgen in de VS dia via een EB-5 visum, een immigratievisum dat bestemd is om buitenlanders in staat te stellen om $500.000 te investeren in een door de overheid aangewezen EB-5 regional center program en zo voor hun hele leven een legale, permanente verblijfsvergunning te verdienen. De auteurs tonen aan dat EB-5 visa een kans bieden voor gekwalificeerde personen om Amerika binnen te komen en daar een nieuw leven te beginnen.

“Dit is het enige boek dat is geschreven voor de gebruikers van het EB-5 visum, het is bestemd voor het grote publiek en is met dat in het achterhoofd geschreven,” aldus Parnell. “Als eerste-generatie immigranten naar de Verenigde Staten hebben we veel empathie voor de lezers en een unieke kijk op de problemen waarmee nieuwe immigranten te maken krijgen.”

Het boek bevat beschrijvingen en implicaties van de verschillende EB-5 programma’s. Bestemd om immigranten door het gehele verhuisproces te leiden, biedt het boek stap-voor-stap instructies, tips en technieken om buitenlanders te helpen een verblijfsvergunning te krijgen.

Green Card via the Red Carpet: A Comprehensive Guide to Immigrating to the U.S. by Investing in an EB-5 Regional Center is te koop bij Amazon.com en via andere kanalen.

Over de auteurs

Andrew Bartlett adviseert vooraanstaande internationale bedrijven die cruciale medewerkers willen overplaatsen naar de V.S., mediaprofessionals die over immigratiezaken schrijven en mensen over de gehele wereld die van plan zijn te verhuizen via een EB-5 regional center visum.

Stephen Parnell heeft ruim tien jaar gewerkt op het gebied van internationale verhuizingen en nog eens tien jaar op hogere posities op het gebied van financiële diensten en investering. Zijn specifieke ervaring ligt op het gebied van het geven van advies aan klanten die willen immigreren via een investering in de V.S.

Bartlett and Parnell zijn de oprichters van Which EB5, een vooraanstaand bedrijf op het gebied van advisering van immigranten.

PRESENTIE-EXEMPLAREN EN INTERVIEWS BESCHIKBAAR

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke

als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Which EB5
Chase Brodsky, 561-771-1330
chase@whicheb5.com

www.WhichEB5.com

Deel: ' Nieuw boek legt snelle weg uit naar verblijfsvergunning V.S. '


Lees ook