Ingezonden persbericht


Persbericht

Presentatie nieuw boek:
MANAGE YOUR MAIL
Optimising your performance

Auteur: Ton Langenhuijsen
Uitgeverij: BBP bv

In de geschiedenis is er nog nooit zo veel post verzonden als sinds de komst van Internet en e-mail. En deze hoeveelheid blijft alleen maar stijgen. Deze groeiende populariteit brengt de noodzaak met zich mee om klantcontact goed te managen.
In het boek Manage your Mail, geschreven door Ton Langenhuijsen, kunt u onder andere lezen over de communicatie via e-mail, het inrichten van de organisatie en middelen hiervoor en de juridische aspecten van e-mail.

Manage your mail kan u helpen meer inzicht te vergaren in uw situatie, uw communicatie te verbeteren en de juiste keuzes te maken voor de afhandeling van klantvragen via e-mail.

Ton Langenhuijsen MBA (1965), is in 1994 als zelfstandige een eigen reclame en internetbedrijf begonnen. Vanaf 1999 heeft hij samen met Wouter Plevier onder andere een gespecialiseerd training en e-learning systeem ontwikkeld voor customer-contactmedewerkers die e-mail (beter) moeten leren beantwoorden. Dit systeem en bijbehorende training zijn producten van NandiGroup, waarin hij partner is.

BBP bv is in 1989 gestart als informatieleverancier voor CRM, e-business en contactcenters. Via het merk Telecommerce ontvangen profesionals in genoemd werkveld informatie via uiteenlopende communicatiekanalen zoals het magazine, boeken, congressen, beurzen, e-mail en internet.

Manage your Mail
Auteur: Ton Langenhuijsen
Omvang: 135 pagina's
Uitvoering: Paperback
ISBN: 90-76051-12-7
NUGI: 684 Management en organisatie
Prijs: 19,50 euro


---

Deel: ' Nieuw boek, Manage your Mail '
Lees ook