Nieuw boek: "Mijn passie" vanaf 1 december in de winkel


De opbrengsten gaan volledig naar het Aids Fonds

UITGEEST, 20061117 -- In samenwerking met het Aidsfonds heeft Stichting Passion 4 People een prachtig boek uitgebracht: Mijn passie. Bekende en minder bekende journalisten interviewden in een traject van ruim een jaar 50 BN-ers over hun passie. Wat houdt deze mensen precies bezig in het dagelijkse leven waarvan wij geen weet hebben. Namen als Halina Reijn, Joke Bruijs, Lousewies van der Laan, Jack Wouterse, Barry Hay en Foppe de Haan vertellen hier gepassioneerd over.

Door medewerking gekregen te hebben van verschillende journalisten kenmerkt het boek zich door de afwisselende schrijfstijlen. Hierdoor verveelt het nooit! Daarnaast is het boek visueel ondersteund door de kunsten van niemand minder dan Rene Kramers. Elk portret is een juweel op zich geworden.

Het boek is niet zomaar een boek. De opbrengsten van de verkoop van Mijn passie komen ten goede van het Aids Fonds. Werken aan een wereld zonder Aids. Dat is het motto van het Aidsfonds, en met passie heeft iedereen zijn medewerking hieraan verleend.

Op 28 november 2006 zal het boek gelanceerd worden in "The Sugar Factory" te Amsterdam. Vanaf 1 december 2006 ligt Mijn Passie in de boekhandels. De distributie wordt verzorgd door Betapress. Betapress draagt hierbij ook haar steentje bij aan dit project.


Deel: ' Nieuw boek "Mijn passie" vanaf 1 december in de winkel '
Lees ook