Boekje met speelgoed voor kinderen tot acht jaar - voorjaarsuitgave van Early Learning Centre

PERSINFORMATIE

Nieuw voorjaarsboekje van Early Learning Centre:

Spelen maakt leren leuk

Het zojuist uitgekomen nieuwe voorjaarsboekje van Early Learning Centre staat boordevol educatief, veilig, maar vooral leuk speelgoed voor kinderen van nul tot acht jaar. Het is onderverdeeld in verschillende thema's: sport en activiteiten, knuffelen en ontdekken, knutselen en bouwen en verkleden en onderzoeken.

Zo kunnen (groot)ouders makkelijk per rubriek zoeken naar het leukste speelgoed voor hun (klein)kind. Door de duidelijke omschrijvingen met bijbehorende illustraties wordt ook direct duidelijk welke functies het speelgoed heeft.

Binnen- en buitensport, waterspeelgoed en strandspeelgoed zijn als thema's aan het boekje toegevoegd. Nieuw zijn de vrolijke kleuren die dit jaar in het buitenspeelgoed centraal staan. Lichtgroen, lila, geel en oranje domineren.

De Early Learning Centre winkels in Den Haag, Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Breda en Apeldoorn bieden een uniek assortiment speelgoed dat ruim 1.500 artikelen omvat. Zeventig procent daarvan wordt onder eigen merk verkocht. De moederorganisatie in Engeland ontwikkelt het speelgoed grotendeels zelf. Bij Early Learning Centre kunnen ouders rekenen op een uitstekende service, duurzaam speelgoed en deskundige medewerkers. Het speelgoed is uitvoerig getest en men vindt er geen tanks en geweren.

In de winkels komt het motto 'Spelen maakt leren leuk' steeds meer naar voren. In plaats van bordjes met 'afblijven' worden ouders en hun kinderen juist aangemoedigd om te gaan spelen in de speciale speelhoek. Tevens worden er door de winkels activiteiten georganiseerd, zoals een knutsel-, verf- of plakmiddag. Ook dit jaar staan er interessante, leerzame, maar bovenal leuke activiteiten gepland.

Educatie en veilig speelgoed staan centraal. Daarnaast is de ontwikkeling van het kind belangrijk. Early Learning Centre werkt nauw samen met pedagogen om ervoor te zorgen dat de vroegste ontwikkeling van het kind tot in het kleinste facet een rol speelt. Het personeel is speciaal getraind op het gebied van kind en educatie. Zij kunnen aansluitend op de leeftijd perfect adviseren wat het beste is.

Het kind leert sneller en ontwikkelt zich beter wanneer het plezier heeft in wat het doet. Van het eenvoudig sorteren van vormen tot complexe constructievaardigheden is spelenderwijs leren altijd het uitgangspunt.

Deel: ' Nieuw boekje Early Learning Centre Spelen maakt leren leuk '
Lees ook