Dienstenbond CNV

Nieuw CAO-boekje Groothandel Bloemen & Planten
29-01-2003

Het nieuwe boekje voor de CAO Groothandel in Bloemen & Planten is klaar. Leden in deze branche krijgen het boekje automatisch thuisgestuurd.

Zoals wij u eerder berichtten, menen wij met de werkgevers een goede CAO te zijn overeengekomen. Wij weten wel dat er een aantal werkgevers in de groothandel voor bloemen & planten zijn die de CAO slecht of niet naleven. Gebruikt u dit boekje eens om uw arbeidsovereenkomst te toetsen aan de CAO. Kijkt u bijvoorbeeld eens op uw loonstrookje van januari na of u de afgesproken loonsverhoging van 0,75% heeft ontvangen. (Deze loonsverhoging geldt voor alle werknemers tot en met functiegroep 6 die het eind van de loonschaal nog niet hebben bereikt). Mocht dit niet overeenstemmen, dan adviseren wij u om contact met ons op te nemen.

Dit jaar hebben veel leden zich ingezet bij het totstandkomen van de CAO. De CNV Dienstenbond dankt hen daarvoor. Wilt u volgend jaar ook betrokken worden bij uw eigen CAO? Neem dan contact met ons op! Een goede CAO kan enkel totstandkomen wanneer wij veel leden vertegenwoordigen. Hoe groter wij worden, hoe sterker u staat.

Nog geen lid?
Bent u nog geen lid, maar inmiddels wel overtuigd van het nut van het lidmaatschap? Wordt dan nu lid van de CNV Dienstenbond! lid worden

Voor vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met bestuurder Neoletta Poelgeest, tel. (035) 646 05 80.

Deel: ' Nieuw CAO-boekje Groothandel Bloemen & Planten '
Lees ook