Nieuw CarpetMate levert plug & play warmte, waar ook in huis


SCHOONDIJKE, 20071018 -- CarpetMate(TM) is nieuw. Een mobiel vloerverwarmingsysteem dat er in negen verschillende afmetingen is. Voor onder je vloerkleed of tapijt. Een flinterdun matje dat je overal in huis neer kunt leggen. Kwestie van plug & play.

CarpetMate(TM) is ideaal voor mensen die nog geen vloerverwarming hebben. Die ook geen zin of geld hebben om hun bestaande vloer te vervangen om alsnog vloerverwarming aan te kunnen leggen. Gewoon je CarpetMate(TM) matje neerleggen, vloerkleed of tapijt erover en je hebt de warmte en het comfort van vloerverwarming.

Een soort van elektrische deken dus die je samen met het vloerkleed `installeert'. Dat je 's avonds in de huiskamer voor de televisie legt. Waar de kinderen in de serre of keuken op spelen. Als je op kantoor nog even aan de computer moet werken. Of om op de slaapkamer je yogaoefeningen te doen.

Zijn mobiele karakter maakt CarpetMate(TM) nog lekker zuinig ook. Je hoeft immers je centrale verwarming niet aan te zetten. Kwestie van je matje in het stopcontact stekkeren en je hebt je instant warmte, overal in huis en zo lang als nodig is.

CarpetMate(TM) is met zijn 1 mm zo dun als een paperclip en in negen verschillende afmetingen vanaf 229,25 euro te koop, via www.speedheat.nl. De matten worden standaard geleverd met een drie standen temperatuurschakelaar en een isolerend antislip ondertapijt (ClimaGrip(TM) genaamd), zodat je ze ook echt overal neer kunt leggen.


Deel: ' Nieuw CarpetMate levert plug & play warmte, waar ook in huis '
Lees ook